POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
Belediye başkanından 'yasak aşk' iddialarına yanıt
Belediye başkanından 'yasak aşk' iddialarına yanıt
İnci Taneleri ekranlara veda ediyor
İnci Taneleri ekranlara veda ediyor
CHP'nin yeni miting adresi belli oldu
CHP'nin yeni miting adresi belli oldu
Yarın başlıyor: Konut satışlarında yeni dönem
Yarın başlıyor: Konut satışlarında yeni dönem
14 Şubat 2026 Cumartesi - 18:29

Bahçeli: Terörsüz Türkiye kritik bir eşik

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Suriye’de yaşanan son gelişmeler, Türkiye’nin milli huzur ve güvenliği, 'terörsüz Türkiye' hedefi ve bölgesel istikrarın tesisi açısından kritik bir eşik teşkil etmektedir." dedi.

Bahçeli: Terörsüz Türkiye kritik bir eşik

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı'nda açıklamalarda bulundu.

“Terörsüz Türkiye” ve ”Terörsüz, İstikrarlı Bölge" hedeflerinin Türk milletinin kaderine aracısız sahip çıkma hamlesi olduğunu belirten Bahçeli, “Kim veya kimler bu hedefleri engellemek istiyorsa maksatlıdır. ‘Terörsüz Türkiye’ ve ‘Terörsüz Bölge’ hedeflerini sekteye uğratmayı amaçlayanlar Türkiye ve Türk milletinin hasımları yahut onların işbirlikçileridir” dedi.  

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

"Türkiye’nin bağımsız, kendi ayakları üzerinde duran, kurumsal olarak güçlenmiş, küresel ölçekte söz sahibi bir aktör hâline gelmesini hazmedemeyen zavallılardır. Ancak terörsüz Türkiye yolunda bir bir aşılan engeller sonucu alınan mesafe karşısında Terörsüz Türkiye’ye şaşı bakanlar, milli birliği sabote etmek için el ovuşturanlar ve İsrail’e kukla olanlar hepsi birden açığa düşmüştür.

Kırılganlıklar devam etse de artık Suriye terörden tamamen arındırılma aşamasına gelmiştir. Suriye Cumhuriyeti’nde üniter, tek Suriye yolunda yeni bir denklem, yeni bir yapı oluşmuştur. Terörün tasallutu sona ermiş, Suriye ikinci defa özgürleşmiş, bunun kazananı da tüm Suriye halkı olmuştur. 

Zira barış ve huzur ortamında herkes kazanacaktır. Suriye’de yaşanan son gelişmeler, Türkiye’nin milli huzur ve güvenliği, “Terörsüz Türkiye” hedefi ve bölgesel istikrarın tesisi açısından kritik bir eşik teşkil etmektedir.

Bu bağlamda, kapsayıcı, toplumsal uzlaşıyı önceleyen ve terör örgütlerinden arındırılmış “tek Suriye”nin inşası, söz konusu hedeflere doğrudan hizmet edecek stratejik bir zorunluluk olarak öne çıkmaktadır." 

 
Gediz taştı... İzmir'de tarım alanları sular altında kaldı
 
Aliağa FK'dan 4 gollü galibiyet
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'nin yeni miting adresi belli oldu
CHP'nin "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerinin İstanbul'daki yeni adresi Ataşehir oldu.
Gürboğa’dan 'müfettiş' açıklaması: Alnımız ak, başımız dik!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabağlar İlçe Başkanı Volkan Gürboğa, ...
CHP'li Yücel Tire'de iktidara yüklendi: Çiftçi hesabı sandıkta soracak!
CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Tire’de esnaf ve mahalle ...
 
Ekrem İmamoğlu'ndan '14 Şubat' çağrısı
Silivri'de tutuklu bulunan cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Askıda ...
CHP’li Ösen’e Yamanlar yanıtı: Tek dönemlik, DEVA’ya deva olamayan vekil!
Yamanlar’da meydana gelen yangınların ardından bölgenin orman sınır dışına ...
Saygılı'dan 'altyapı' çıkışı: Ortada olmayan bir belediye!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Alsancak'ta aylardır devam eden ...
 
AK Parti'den belediyelere 'ramazan' genelgesi
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, yaklaşan ramazan ayı öncesinde AK ...
Özel: Bu ülkede hiçbir emekçinin ölümü 'kader' değil
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İliç maden faciasının ikinci yılında yaptığı ...
CHP Buca'da halef ve seleften açıklama!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) MYK kararıyla görevden alınan Buca İlçe ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Rıfat Nalbantoğlu sessizliğini bozdu
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri