POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Zeydan Karalar'a tutuklama talebi, Tutdere'ye ev hapsi!
Zeydan Karalar'a tutuklama talebi, Tutdere'ye ev hapsi!
Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara tutuklandı!
Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara tutuklandı!
AİHM'den Demirtaş hakkında yeni ihlal kararı
AİHM'den Demirtaş hakkında yeni ihlal kararı
Macron çiftinde bir kriz daha: Eli havada kaldı!
Macron çiftinde bir kriz daha: Eli havada kaldı!
8 Temmuz 2025 Salı - 10:59

Bahçeli'den, 'duruşmalar canlı yayınlansın' önerisine destek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Duruşmalar TRT'de canlı yayınlansın" önerisine destek vererek, "O halde biz de bu beklentinin makul ve meşru değerlendirilerek ak koyunun, kara koyunun mahşeri vicdandan, vicdan huzurunda tefrik ve teşhir edilmesini ümit ve temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bahçeli den,  duruşmalar canlı yayınlansın  önerisine destek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP'li belediyelere yönelik operasyonlara ilişkin konuşan Bahçeli, "Mali yönetimlerde tuz kokmuştur. Emanet ziyan edilmiş, milletin irade ve güveni hiçe sayılmıştır. CHP'nin yönetimi altında bulunan belediyelerin yolsuzluk ve rüşvet batağına saplanması demokrasi nimetinin ve millet emanetinin göz göre göre çeteleşmiş bir zihniyet eliyle çiğnenmesi bu partiyi neredeyse organize suç şebekesine çevirmiştir" dedi.

Bahçeli, şöyle konuştu: "Hepimizi hayrete düşüren, herkese 'bu da mı olmuş' dedirten gayri ahlaki ve gayri hukuki ilişkiler teker teker deşifre edilmektedir. CHP'nin Adana ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlarının, Adıyaman Belediye Başkanı'nın yolsuzluk ve rüşvet operasyonları sonucunda yakayı ele vermişler, kirli çamaşırları da ortalığa dökülmüştür."

"İDDİANAMELER SÜRATLE HAZIRLANMALI"

"İddianameler süratle hazırlanmalı, kovuşturma safhaları eksiksiz ve etkin şekilde idame ettirilerek olabilecek en kısa sürede tamamlanmalıdır" diyen Bahçeli, "Yargısal süreçlerin uzaması sakıncalıdır ve buna gerek yoktur. Adli tatil yakında başlayacaktır. Eylül ayının ilk haftasıyla beraber hızlanan yargı süreçlerinin ithamında ağır yükü ülkemizin gündeminden çekip çıkaralım, kim suçlu, kim masum görüp öğrenelim." ifadelerini kullandı.

Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Duruşmalar TRT'de canlı yayınlansın" önerisine destek vererek, "CHP Genel Başkanı duruşmaların televizyon ekranlarında canlı yayınlanmasını talep etmiştir. Madem bu talebinde ısrarlıdır, madem milletimizin her şeyin takibinden yanadır, o halde biz de bu beklentinin makul ve meşru değerlendirilerek ak koyunun, kara koyunun mahşeri vicdandan, vicdan huzurunda tefrik ve teşhir edilmesini ümit ve temenni ediyoruz" dedi. (BirGün)

 
Buca’da sokakların çehresi değişiyor
 
Karşıyaka’da eğitim yatırımları sürüyor: KARGEM yeni döneme hazırlanıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kulislere yansıdı: DEM Parti Erdoğan'dan ne istedi?
DEM Partili Pervin Buldan ve Mithat Sancar'dan oluşan İmralı heyeti, dün ...
CHP’de atama şıkkı oluşursa oklar tek bir ismi işaret ediyor
--------------------------------------------------------
Özel'den 'Cemil Tugay' açıklaması: Yolsuzluk varsa 'niye gizlemedin' diye sorulamaz!
CHP Genel Başkanı Özel, Halk Tv’de katıldığı canlı yayında İzmir Büyükşehir ...
 
CHP'nin 81 il başkanından ortak açıklamada 'Aslanoğlu' vurgusu!
CHP’nin 81 il başkanından yapılan ortak açıklamada “Bizi kimse teslim ...
Yücel'den Genel Merkez'de İzmir operasyonu mesajları!
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, CHP Genel Merkezi’nde kameraların karşısına ...
Özel'den soruşturma mesajı ve erken seçim çağrısı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hakkında başlatılan soruşturmaya ilişkin, ...
 
Duayen isimden ‘il başkanı olacak’ iddiasına net açıklama!
Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı ve eski İl Başkanı Alaattin Yüksel, Şenol ...
Genel Merkez çağırdı: CHP'li başkanlar Ankara yolcusu!
CHP'li belediyelere yönelik operasyonlar devam ederken partiden dikkat ...
Kocaoğlu'ndan İzmir operasyonu değerlendirmesi: Soyer'in yetkisi bile yok!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Aziz Kocaoğlu, hakkında 397 ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP’de atama şıkkı oluşursa oklar tek bir ismi işaret ediyor
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri