Süper Lig’de şampiyonluğa olan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz, TRT Spor’a açıklamalarda bulundu.
Inter ile PSG arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi finali hakkında gelen soru üzerine konuşan Barış Alper Yılmaz, Inter’i tuttuğunu söyledi.
“İNŞALLAH INTER KAZANIR”
Barış Alper Yılmaz açıklamasında “Ben Türkçüyüm. Hakan abimiz orada bizi gururlandırıyor. Biz de seve seve televizyonun karşısında onu izliyoruz. Karakteri de müthiş bir insan. Biz ondan yanayız. İnşallah Inter kazanır” dedi.
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NE ZAMAN?
Inter - PSG arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi finali 31 Mayıs Cumartesi günü Allianz Arena’da oynanacak. Mücadele TSİ 22.00’de başlayacak. Dev final TRT 1 üzerinden şifresiz olarak yayınlanacak.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |