Sergi açılışına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Azerbaycan Türkleri ve Dost Dernekler Federasyonu Başkanı İsa Ambarcı, belediye başkan yardımcıları ve sanatseverler katıldı.
Azerbaycan ile gönül bağımız daha da güçlenmeli
Sergi açılışında konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Dünyada dostluk kardeşlik köprülerinin çok sağlam atılması gerektiğine inanıyoruz. Ancak dünyadaki yaşam içerisinde birçok haksızlıklar savaşlar maalesef oluyor. Bunlardan bir tanesini de Azerbaycan’daki soydaşlarımız yaşadılar, bu acıyı çektiler. Zaman içerisinde Azerbaycan ile olan gönül bağımız daha da pekişti. Daha önce bir park açılışı yaptık ve bu parkta Azerbaycan’da yaşanan acıyı hep birlikte paylaşıyoruz. Bugün de bu serginin açılışı bunun bir parçası. Kültür sanat alanında da bir gönül bağı, bir kardeşlik bağı kurmak istiyoruz, bu amaçla buradayız. Bu gönül bağı daha da güçlensin, sağlamlaşsın ve bu bağlar gelecek kuşaklara da aktarılsın istiyoruz” diye konuştu.
Ressam Gülnare Pamuk Muhtarova ise Karabağlar Belediyesi’nin desteğini her zaman hissettiklerini belirterek, Başkan Selvitopu’na teşekkür etti.
Ressamın karışık teknik ile yapılan toplam 21 eserinin yer aldığı sergi, 15 Eylül tarihine değin görülebilecek.
![]() |
![]() |
|||||
|
||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri