POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
Adana ve Osmaniye’de peş peşe deprem!
Adana ve Osmaniye’de peş peşe deprem!
Eski SPK Başkanı için soruşturma izni istendi
Eski SPK Başkanı için soruşturma izni istendi
Altın Koza ödülleri sahiplerini buldu
Altın Koza ödülleri sahiplerini buldu
TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyasında son 15 gün
TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyasında son 15 gün
4 Ekim 2026 Pazar - 09:59

Başkan Kınay 58 mahallede sahada

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, ilçenin 58 mahallesinde muhtarlarla birlikte düzenli olarak saha ziyaretleri gerçekleştirerek sorun, talep ve ihtiyaçları yerinde değerlendiriyor. Göreve geldiği günden bu yana mahalleleri düzenli olarak ziyaret eden Başkan Kınay, sokak sokak yaptığı incelemelerde vatandaşların görüş ve önerilerini de dinliyor.

Başkan Kınay 58 mahallede sahada

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, ilçenin 58 mahallesinde muhtarlarla birlikte düzenli olarak saha ziyaretleri gerçekleştirerek sorun, talep ve ihtiyaçları yerinde değerlendiriyor. Göreve geldiği günden bu yana mahalleleri düzenli olarak ziyaret eden Başkan Kınay, sokak sokak yaptığı incelemelerde vatandaşların görüş ve önerilerini de dinliyor.

Mahalle ziyaretlerinde yol ve kaldırımlardan temizlik ve çevre sorunlarına, park ve yeşil alanlardan farklı ihtiyaçlara kadar birçok konuyu muhtarlarla birlikte ele alan Başkan Kınay, yapılan çalışmaları da yerinde kontrol ediyor. Eksiklikleri not alan Kınay, tespit edilen konularla ilgili gerekli yönlendirmeleri yaparak çalışmaların takipçisi oluyor.

“Sorunları çözmek için her zaman sahadayız”

Muhtarların mahalle ile belediye arasında önemli bir bağ olduğunu ifade eden Başkan Kınay, “Muhtarlarımız mahallelerimizin gözü, kulağı ve sesi. 58 mahallemizin tamamında düzenli olarak sahaya çıkıyor, muhtarlarımızla birlikte sorunları görüyor, vatandaşlarımızı dinliyor, yapılması gerekenleri belirliyoruz. Karabağlar’ın hiçbir mahallesini birbirinden ayırmadan, imkanlarımız doğrultusunda ihtiyaçlara yanıt vermek için çalışıyoruz. Karabağlar ‘da hiçbir vatandaşımız kendisini yalnız ya da unutulmuş hissetmeyecek. Sorunları çözmek için her zaman sahadayız” dedi.

Muhtarlardan saha ziyaretlerine vurgu

Muhtarlar da Başkan Kınay’ın mahallelerine gelerek sorun, talep ve ihtiyaçları kendileriyle birlikte yerinde değerlendirmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Düzenli olarak gerçekleştirilen saha ziyaretlerinin sorunların doğrudan görülmesi ve sürecinin hızlanması açısından önemli olduğunu belirten muhtarlar, mahalle sakinlerinin de beklentilerini birebir aktarma imkanı bulduklarını ifade ettiler.

 
Başkan Eşki müjdeyi verdi: Mezbelelikten cazibe merkezine
 
İzmir’de yazarlık yolculuğu başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Eşki müjdeyi verdi: Mezbelelikten cazibe merkezine
Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi ile 23 Sokak'ın kesiştiği noktada yürütülen ...
İzmir’in üçüncü büyük arıtma tesisi Dikili’de yükseliyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün Dikili’ye kazandıracağı ...
İzmir'in önemli spor merkezi baştan aşağı yenilendi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark’taki Celal Atik Spor Salonu’nu ...
 
Cemil Tugay kararını verdi, programlarını askıya aldı, telefonlarını kapattı iddiası!
Sözcü'de yer alan habere göre 30 Eylül'de Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ...
Çiğli’de yüksek tansiyon: Yıldız’a su şişeli protesto!
Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız’ın CHP’den istifa edip AK Parti’ye ...
Seferihisar’da yaş almanın en güzel hali: Birlikte ve hareketle
Seferihisar Belediyesi, Dünya Yaşlılar Günü etkinlikleri kapsamında Sığacık ...
 
Karşıyaka’da 'Dünya Yaşlılar Günü' neşeyle kutlandı
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ...
Başkan Kırgöz'den Dikili'ye yeni otogar müjdesi!
Dikili Belediyesi, hizmet kapasitesini güçlendirmek amacıyla 9 yeni aracı ...
Zeytin üreticisine destek!
Türkiye’nin yağlık zeytin üretiminin yüzde 20’sini karşılayan İzmir’de, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Ön seçim sandığının Z raporu ve verdiği mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri