Beşiktaş'ta kanat transferi için öne çıkan isimlerden biri Benfica forması giyen Kerem Aktürkoğlu. Siyah-beyazlılar, milli futbolcuyu kadrosuna katmak isterken transfer için teklifin sunulduğu iddia edildi.
Benfica'dan yaz transfer döneminde Orkun Kökçü ve David Jurasek'le anlaşan Beşiktaş, Portekiz ekibinden bir ismi daha kadrosuna katabilir.
Kanat transferi planlayan Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu'yla ilgileniyor.
Sabah gazetesinde yer alan habere göre Beşiktaş, Kerem Aktürkoğlu için bonuslarla birlikte 25 milyon euroluk bir teklif sundu ve Portekiz ekibi öneriyi değerlendirmeye başladı.
Kerem'in de transfer için devrede olduğu ve Beşiktaş'ın Benfica'dan yanıt beklediği kaydedildi. Benfica'ya geçtiğimiz sezon Galatasaray'dan transfer olan Kerem'in sözleşmesi 2029'da sona eriyor.
Benfica formasıyla geçtiğimiz sezon 53 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, 16 gol ve 13 asistle oynadı.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |