Bornova Belediyesi, Bornova Kent Konseyi, TEMA Vakfı İzmir İl Temsilciliği, Yaşar Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Topluluğu, KİFDER ve Gül Hanım Konağı iş birliğiyle düzenlenen çevre temizliği etkinliği yoğun katılımla tamamlandı.
Küçük adımlar, büyük etki
Doğaya dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar hem yürüdü hem de çevredeki atıkları toplayarak farkındalık oluşturdu. “Doğa için yürüyoruz, gelecek için temizliyoruz” sloganı ile doğadan toplanan her bir çöp, çevreye verilen zararın azaltılması adına somut bir kazanım oldu. Katılımcılar, birlikte hareket etmenin gücünü sahada gösterdi.
Başkan Eşki: “Her adım geleceğe yatırımdır”
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, çevre bilincinin önemine dikkat çekerek, “Doğamızı korumak sadece bugünün değil, yarının da sorumluluğudur. Toplanan her atık, çocuklarımıza daha temiz bir gelecek bırakma yolunda atılmış değerli bir adımdır” ifadelerini kullandı. Eşki, Bornova’da çevre odaklı çalışmaların artarak devam edeceğini vurguladı.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri