POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
AK Partili belediye başkanı partisinden istifa etti
AK Partili belediye başkanı partisinden istifa etti
Özel'den Yalım'ın gözaltı görüntülerine sert tepki
Özel'den Yalım'ın gözaltı görüntülerine sert tepki
Bahçeli'den İzzet Ulvi Yönter açıklaması
Bahçeli'den İzzet Ulvi Yönter açıklaması
Vergi borcu olanlar dikkat: Sınır 40 bin lira!
Vergi borcu olanlar dikkat: Sınır 40 bin lira!
28 Mart 2026 Cumartesi - 11:23

Buca'da cep dostu büfeler: Çay 15 TL!

Buca Belediyesi, vatandaşların kaliteli ve ekonomik hizmete ulaşabilmesi adına kentin iki noktasına "Buca 1923 Ray Büfe" ve "Buca 1923 Vagon Büfe"yi kazandırdı. Buca Belediye Başkanı Mimar Görkem Duman, “Merkezi noktalarda konumlandırdığımız bu tesislerimizde, kaliteyi en ulaşılabilir haliyle vatandaşlarımıza sunuyoruz. Tüm Bucalı hemşehrilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Buca da cep dostu büfeler: Çay 15 TL!

Buca Belediyesi, ekonomik şartların zorlaştığı şu günlerde hayata geçirdiği hizmetlerle vatandaşının yanında olmaya devam ediyor. Belediye, Göksu Kafe’nin ardından "uygun fiyat ve yüksek kalite" ilkesiyle hizmet verecek olan iki yeni büfeyi daha vatandaşların kullanımına sundu. Modern tasarımı ve ulaşılabilir konumlarıyla dikkat çeken Buca 1923 Ray Büfe ve Buca 1923 Vagon Büfe, kapılarını açtığı ilk günden itibaren her yaştan Bucalıdan tam not aldı.

Buca Belediyesi olarak önceliklerinin her zaman sosyal belediyecilik ilkeleri doğrultusunda hizmet vermek olduğunu ifade eden Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Ekonomik şartların herkesi zorladığı bir dönemde, vatandaşlarımızın, gençlerimizin ve hastaneye gelen hemşehrilerimizin kaliteli hizmete çok uygun fiyatlarla ulaşmasını istedik. Her iki büfemiz de sadece birer işletme değil; halkımızın nefes alacağı, sosyalleşebileceği ve bütçesini düşünmeden çayını, kahvesini içebileceği duraklardır.  Merkezi noktalarda konumlandırdığımız bu tesislerimizde, kaliteyi en ulaşılabilir haliyle sunuyoruz. Tüm Bucalı hemşehrilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.



HASTANE KARŞISINDA BİR SOLUK: RAY KAFE

Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nin hemen karşısında konumlanan Buca 1923 Ray Büfe, özellikle hasta yakınları ve sağlık çalışanları için önemli bir sosyal alan oluşturdu. Merkezi konumu sayesinde açıldığı günden beri yoğun ilgi gören işletme, vatandaşların uygun fiyatlarla taze ve kaliteli ürünlere ulaşmasını sağlıyor.

ÖĞRENCİ DOSTU MEKAN: VAGON KAFE

Dokuz Eylül Üniversitesi yerleşkesine yürüme mesafesinde olan, Orgeneral Cumhur Asparuk Meydanı’ndaki Vagon Kafe ise gençlerin yeni buluşma noktası oldu. Modern konseptiyle dikkat çeken kafe, özellikle üniversite öğrencilerinin bütçesini sarsmadan keyifli vakit geçirebileceği bir alan sunuyor.

Her iki büfe de uygun fiyatları ile dikkat çekerken menülerinde taze demlenmiş çay, çeşitli yeni nesil kahve seçenekleri, ferahlatıcı soğuk içecekler, günlük hazırlanan sandviçler ve çeşitli atıştırmalıklar yer alıyor. Fiyatlar ise şöyle: Çay 15, Türk kahvesi 45, espresso 50, filtre kahve 50, americano 60, latte 60, mocha 70, kruvasan 35, topkek 15 Lira.

 
Dikili’de 27 Mart Dünya Tiyatro Günü coşkusu
 
60 yaş üstü Konaklıların Yoga keyfi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dikili’de 27 Mart Dünya Tiyatro Günü coşkusu
27 Mart Dünya Tiyatro günü etkinlikleri Dikili Belediyesi Tiyatro Topluğu’nun  ...
Dünya Tiyatro Günü’nde Bornova'da unutulmaz gece
Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde “Kont ...
İzmir’de kadın emeği ve engellilik masaya yatırıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde eşit ve erişilebilir bir yaşam ...
 
İskoç bilim insanından Körfez için çağrı: Devlet müdahalesi şart!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin “Sağlıklı Körfez” hedefiyle düzenlediği ...
Çiğli Arıtma Tesisi 7 yıl sonra çevre izin belgesine kavuştu!
Türkiye’nin en büyüğü unvanına sahip Çiğli İleri Biyolojik Arıtma Tesisi, ...
Minguzzi ailesinden Başkan Tugay’a ziyaret
İstanbul'da uğradığı saldırı sonucu 24 Ocak 2025’te hayatını kaybeden ...
 
Efes Selçuklu kadınlara sağlık eğitimi
İzmir Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı iş birliğiyle, ...
Çiğli Belediyesi’nden vefa örneği
Çiğli Belediyesi, anlamlı bir vefa örneğine imza atarak yaşam mücadelesiyle ...
Cittaslow Ulusal Ağ Toplantısı öncesi Başkan Tugay’a ziyaret
Cittaslow (Sakin Şehir) hareketinin Türkiye’deki gelişimine yön veren ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
‘Güç’ sınav: CHP İzmir’de ses var, görüntü yok!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri