GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinde yaşanan ödeme ve ‘havuz’ sistemi krizi nedeniyle DİSK Genel-İş Sendikası eylemlerine devam ederken önemli bir gelişme yaşandı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve sendika yetkililerinin bugün saat 13:00’da Kültürpark’ta bir araya gelerek ödeme konusunda yaşanan sorunlar ve ‘havuz’ sistemine dahil edilen işçilerin durumu masaya yatırılacak.
Yaşanan krizin ardından geçtiğimiz günlerde Büyükşehir ve sendika arasında görüşme gerçekleştirilmiş ancak sonuç alınamamıştı.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri