GERÇEKİZMİR - Özgür Özel’in 90 milletvekili ile birlikte CHP’den istifa edip YENİ Parti’yi kurmasının ardından kentlerde toplu geçişler başladı.
Gözler CHP’nin yerelde uzun yıllardır iktidar olduğu İzmir’e çevrildi.
İzmir’de de istifa hareketliliği sürüyor.
Pazartesi itibariyle ilçe başkanları ve yönetimleri dışında belediye başkanları ve meclis üyelerinden de istifalar geliyor.
Gözler Büyükşehir Belediye Meclisi’ne çevrildi. İzmir Büyükşehir Meclisi’nde de çok sayıda ‘YENİ Parti’ istifası yaşanacak. Bağlı bulunduğu siyasi partiden istifa eden üyenin ihtisas komisyonlarındaki görevleri otomatik olarak bitiyor.
Gerçekizmir’in edindiği bilgiye göre kısa vadede kriz yaşanmaması ve işleyen düzenin devamı için istifa eden isimlerin bulundukları komisyonlara yeniden yazılması formülü öne çıktı. İlk meclis toplantısı 10 Ağustos’ta!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri