Çocuk ve gençlere çok önem veren İduğ, eşiyle birlikte Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda çıktığı yürüyüşte capoeira dansçısı gençlerle karşılaştı.
Bir süre gençlerin danslarını izleyen İduğ, daha sonra gençlerle capoeira dansı yaptı. Brezilya’da 16. Yüzyılda ortaya çıkan dövüş teknikleri, spor ve müzik içiren bir savaş sanatı olan capoeira tutkunu gençlerle sohbet eden İduğ, onlarla şarkı söyleyip, dans edip eğlendi.
İduğ, mayıs ayında Bornova’da gerçekleştirilmesi planlanan festivale de destek sözü verirken, gençlerle fotoğraf çektirdi.
Bornova’nın üniversite kenti olduğunu belirten İduğ, gençlerin dinamizmini sokaklara meydanlara taşımayı hedeflediklerini söyledi. Gençlerin kültür sanat, sporla iç içe olmasını istediğini vurgulayan İduğ: "Spor ve sanata tam destek vereceklerini belirten İduğ, “Bornova’da gençliğin dinamizmi, neşesi, eğlencesi, dansları, spor etkinlikleri, kentin meydanlarına, caddelerine yansıyacak. Onların pozitif enerjisi hepimize geçecek" diye konuştu.
![]() |
![]() |
|||||
|
||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri