Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir İlçe Örgütü Başkan Kasım Özkan idaresinde mahalle toplantılarıyla sahaya indi! Buluşmaların ilk durağı Dokuz Eylül Mahallesi oldu.
MASADA SOKAK ÖRGÜTLENMESİ MODELİ
Toplantıda ilçe başkanlığı tarafından hazırlanan sunumla örgüte, hangi sandıkta kimin oy kullandığından, hangi sokakta kime ne oy çıktığına kadar detaylı bilgiler sunum eşliğinde anlatıldı.

"UMUDU ÖRGÜTLÜYORUZ"
Toplantı ile ilgili konuşan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Özkan, "Örgütümüze bulunduğumuz mahallemizde, sandık sandık, sokak sokak seçim analizini anlattık, sokak örgütlenmesini sağlayarak o sokağı o üyeye emanet edip ilçe örgütü ile destekleyip güçlendirilerek, kapı kapı, ev ev çalışarak 2019 seçimlerinde Genel Başkanımız önderliğinde Türkiye'de umudu örgütlemek amacı ile çıkılacak bu yolda bizde Gaziemir'de sokak örgütlenmesine, mahalle toplantılarına başladık" ifadelerini kullandı.
ESKİ BAŞKANLAR DA KATILDI
CHP Gaziemir İlçe Örgütü tarafından, sokak örgütlenmesini sağlamak, kılcal örgütleri harekete geçirmek için başlatılan toplantıların ilkinde en dikkat çeken nokta ise tüm ilçe eski başkanlarının toplantıda hazır bulunması oldu.
![]() |
![]() |
|||||
|
||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
|||||
|











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri