POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
Aziz İhsan Aktaş davası: İlk duruşmada ikinci hafta
Aziz İhsan Aktaş davası: İlk duruşmada ikinci hafta
Beşiktaş'ta transfer harekatı: 4 isim tamam!
Beşiktaş'ta transfer harekatı: 4 isim tamam!
Şubat ayı kira artış oranı belli oldu
Şubat ayı kira artış oranı belli oldu
Emekli ve memurun ilk zam oranı netleşti
Emekli ve memurun ilk zam oranı netleşti
3 Şubat 2026 Salı - 09:28

CHP grup toplantısı Kahramanmaraş'ta

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü nedeniyle haftalık grup toplantısını bugün Meclis’te değil, depremlerin merkezi Kahramanmaraş’ta gerçekleştirecek. Bu hafta CHP’li milletvekillerinin bir kısmı deprem bölgesinde olurken Meclis’te kalanlar da bölgenin sorunlarını Meclis kürsüsünden dile getirecek.

CHP grup toplantısı Kahramanmaraş ta

CHP Lideri Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü nedeniyle dün deprem bölgesine gitti. Hafta boyu bölgedeki illeri ziyaret edecek olan Özel, haftalık grup toplantısını da bugün Meclis’te değil, depremlerin merkezi Kahramanmaraş’ta gerçekleştirecek. Özel yarın Hatay’da, perşembe günü Adıyaman’da, cuma günü de Malatya’da olacak. Tüm bu il ziyaretlerinde konteyner kentlere gidecek, depremde yaşamını yitirenlerin aileleri görüşecek ve bölge esnafı ile bir araya gelecek. Aynı zamanda yaşamını yitirenlerin gömütlerine de gidecek.

Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'ın haberine göre, Özel’e bu ziyaretlerinde milletvekilleri ve kurmayları da eşlik edecek. Meclis faaliyetlerinin devam etmesi için Ankara’da kalacak milletvekilleri ise, deprem bölgesinin sorunlarını Meclis kürsüsünden gündeme getirecek. 

‘VİCDAN MUHASEBESİ YAPILMALI’

Bu hafta deprem bölgelerinde olmalarına ilişkin Cumhuriyet’e konuşan CHP Grup Başkanvekili Murat Emir “Depremin yıl dönümünde bir vicdan muhasebesi yapmak önemli. Deprem yaralarının sarılması konusunda son derece yetersiz kalındı. ‘Bir yılda herkesi konutuna yerleştireceğiz’ dendi ama üç yılın sonunda oturulan konutların yetersiz olduğunu görüyorsunuz. 450 bin anahtar dağıttılar ama yerleşmeye baktığınızda, bitmeyen konutlar vatandaşlara teslim ediliyor. Vatandaşlar o anahtarın hangi dairenin kapısını açtığını bulmaya çalışıyor. Elektrik, su sorunları devam ediyor. Kentler altyapı bekliyor. Yollar dahi yapılmış değil. Bütün bunlara dikkat çekmek, orada acil atılması gereken adımları Türkiye’nin gündemine getirmek için bir haftalık bir programa başladık. Genel başkanımız, milletvekillerimiz, örgütlerimiz bölgede olacak. Vatandaşlarımızla görüşecek, sorunlarını dile getirecek” dedi. (Cumhuriyet)

 
Bornova’da sel seferberliği: 'Askıda Eşya' başlıyor!
 
Efes Selçuk'a yüzme havuzu müjdesi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Kriz’li ilçeye il başkanlığından müdahale!
Foça’da İlçe Başkanı Düzgün ve yönetimi ile Belediye Başkanı Fıçı arasında ...
Soyer'den CHP'ye öneriler ve 'Terörsüz Türkiye' mesajı: Barışın önünde engel kalmadı!
"Kooperatif davası"ndan tahliye olan ancak "zimmet" soruşturmasından tutukluluğu ...
'Efes Antik Kenti'ne AVM' iddialarına madde madde yanıt!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Efes Antik Kenti’ne AVM ...
 
Bahçeli'den CHP lideri Özel'e sürpriz telefon!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Osmaniye’de ...
Danışma kuruluna damga vuran konuşma: Örgüt özgür değil! Çünkü...
CHP Konak İlçe Danışma Kurulu toplantısına, ilçe eski başkanı Şakir Başak’ın ...
CHP İzmir’de gündem Buca… Aytekin İzmir’e gelecek!
CHP Buca'da olağanüstü kongre mi olacağı yoksa atama mı yapılacağı henüz ...
 
Özel'den deprem bölgesinde Erdoğan'a sert tepki
Osmaniye'de partisinin İl Başkanlığı'nı ziyaret eden CHP lideri Özgür ...
Sertel’den Kaya’ya destek: 'Yargısız infaz' benzetmesi!
CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya’nın MYK kararıyla görevden alınmasına ...
Yeniden Refah'tan 4 partili ittifaka yeşil ışık
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, "Yeniden Refah, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Rıfat Nalbantoğlu sessizliğini bozdu
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri