POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
CHP'nin yeni miting adresi belli oldu
CHP'nin yeni miting adresi belli oldu
Yılmaz Tunç'tan Selahattin Demirtaş açıklaması
Yılmaz Tunç'tan Selahattin Demirtaş açıklaması
Galatasaray kupada galibiyetle başladı
Galatasaray kupada galibiyetle başladı
GAİN soruşturmasında 3 tutuklama
GAİN soruşturmasında 3 tutuklama
18 Aralık 2025 Perşembe - 23:22

CHP İzmir'de başkanlardan 'Tugay ve yeni MYK'yla zirve' talebi!

CHP İzmir İl Başkanı Güç, ilçe başkanları ile Buca'da toplantı yaptı. Başkanlar Güç’ten iki talepte bulundu. Başkanların Güç’ten Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay’la ilçe başkanlarını bir araya getirmesini istedikleri, gerçekleşecek toplantıda ilçelerde vatandaşın Büyükşehir’den beklentilerini birebir Tugay’a iletme istediğinde bulundukları öğrenildi. Başkanlar, Güç’ten MYK’ya giren ve İzmir kontenjanından sayılan isimlerle de İzmir’de bir toplantı yapma talebinde bulundukları öğrenildi.

CHP İzmir de başkanlardan  Tugay ve yeni MYK yla zirve  talebi!

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de İl Başkanı Çağatay Güç, il binası dışında yapmayı planladığı ilçe başkanları toplantısının ilkini Buca’da gerçekleştirdi.

Saha çalışmaları, belediye-örgüt koordinasyonu ve ilçe örgütlerinin son durumunun görüşüldüğü toplantıda belediyelerin açılışlarına ve il başkanlığının düzenleyeceği etkinlik ve eylemlere katılımın güçlü olması adına görüş birliğine varıldı. 



Toplantıda ilçe başkanları başkan Güç’ten 2 talepte bulundu. Başkanların ilçelerinde hizmet noktasında talepleri Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a ulaştırma noktasında zorluk yaşadıkları, geçmişte belediyede bürokratlık yapması nedeniyle Güç’ten Tugay’la örgüt arasında köprü görevi de yapmasını istedi. Başkanların, Güç’ten Tugay’la ilçe başkanlarının bir araya getirmesini istedikleri, gerçekleşecek toplantıda ilçelerde vatandaşın Büyükşehir’den beklentilerini birebir Tugay’a iletme istediğinde bulundukları belirtildi.

Başkanlar toplantıda ayrıca il başkanı Güç’ten MYK’ya giren ve İzmir kontenjanından sayılan Güldem Atabay ve Yankı Bağcıoğlu gibi isimlerle İzmir’de bir toplantı yapma talebinde bulundukları öğrenildi. Başkanların, İzmirli MYK üyeleriyle iletişimin güçlendirilmesi adına bu talepte bulundukları belirtildi.

CHP İzmir İl Başkanı Güç, toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından, “ Halkıyla inatlaşan, halkının sorunlarını umursamayan iktidara son verip, halkını dinleyen, anlayan ve sorunlarını çözmek için çalışan güçlü bir CHP iktidarı için ilçe başkanlarımızla bir araya geldik. CHP tüm örgütleriyle iktidara hazır.  CHP İktidara Gelecek! Türkiye Kazanacak! Türkiye Rahatlayacak!” paylaşımında bulundu. 

 

 
Karşıyaka'nın efsane ismi hayatını kaybetti
 
CHP'nin yeni miting adresi belli oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti’nin Terörsüz Türkiye raporu Erdoğan'a sunuldu
“Terörsüz Türkiye” için AK Parti’nin hazırladığı rapor Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ...
CHP'li Bakan'dan MHP'ye 'rapor' yanıtı!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, iktidarın 'Terörsüz Türkiye' adıyla ...
'Öcalan mitingi' açıklaması: Mahsuru yok!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti'nin 4 Ocak'ta Diyarbakır'da ...
 
Dışişleri Bakanı Fidan'dan SDG'ye uyarı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye'de SDG adını kullanan terör örgütü ...
CHP-DEM Parti görüşmesinde yeni tarih belli oldu
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın yaşama vedası üzerine ertelenen ...
Özel'den Brüksel'de 'Erdoğan ile dayanışma' tepkisi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avrupa Zirvesi kapsamında Brüksel’de düzenlenen ...
 
CHP, 'süreç komisyonu' raporunu Meclis'e sundu
CHP, 'Terörsüz Türkiye' ası verilen sürece ilişkin Meclis'te kurulan komisyonun ...
CHP'nin süreç raporunun sunulacağı tarih belli oldu
CHP Grup Başkan Vekili Murat Emir, CHP'nin süreç ile ilgili raporunun ...
AK Parti İzmir'de üye seferberliği!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, parti üye sayısını artırmak amacıyla kent ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP MYK'nın İzmir fotoğrafı!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri