GERÇEKİZMİR - CHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya ve yönetimi, MYK’nın kararı resmi yazı olarak gelmeden görevlerinden istifa etti.
Buca İlçe Yönetimi yazılı açıklamada istifa ettiklerini duyururken, olağanüstü kongre için çağrı yaptı.
Genel Merkez ve İl Başkanlığı Buca konusunda acele etmeyecek. Edinilen bilgiye olağanüstü kongre mi olacağı yoksa Genel Merkez’den atama mı yapılacağı henüz belli değil.
Genel Merkez ve İl Başkanlığı istişare yaptıktan sonra Buca ile ilgili karar verilecek.
KAYA ADAY OLMAYACAK
Kaya’nın olağanüstü kongre olması halinde yeniden aday olması beklenmiyor. Kaya’nın bu düşüncesini istifa eden ilçe yönetimiyle paylaştığı öğrenildi.
Öte yandan Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin’in çarşamba gününden sonra İzmir’e geleceği öğrenildi.
Aytekin’in hem Buca özelinde görüşmeler yapması, hem ilçe başkanlarıyla bir araya gelmesi ve bazı krizli ilçelerle ilgili mesai yapması bekleniyor.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri