POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
CHP Lideri Özel'den 'Ömer Günel' tepkisi
CHP Lideri Özel'den 'Ömer Günel' tepkisi
Erdoğan: Türkiye krize çözüm arıyor
Erdoğan: Türkiye krize çözüm arıyor
Sadettin Saran, Tedesco kararını açıkladı
Sadettin Saran, Tedesco kararını açıkladı
Savcılık Tanju Özcan için 3 yıla kadar hapis istedi
Savcılık Tanju Özcan için 3 yıla kadar hapis istedi
27 Ocak 2026 Salı - 21:56

CHP İzmir'de merakla beklenen buluşma gerçekleşti!

CHP İzmir'de İl Başkanı Güç, il başkanı seçildikten sonra ilk kez milletvekilleriyle bir araya geldi. Uzun süredir örgüt içinden “milletvekilleri sahada yok, bizi yalnız bırakıyor” eleştirileri yapılırken, gerçekleşen buluşmada örgütten gelen eleştiriler, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan saha çalışmaları, kent ve ülke gündemindeki son gelişmeler ile vekillerin örgüt ve yerel yönetimlerde gördükleri eksikliklerin gündeme geldiği öğrenildi. 2 buçuk saat süren buluşmada 11 vekil yer aldı.

CHP İzmir de merakla beklenen buluşma gerçekleşti!

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de uzun süredir örgüt içinden “milletvekilleri sahada yok, bizi yalnız bırakıyor” eleştirileri yapılırken, merakla beklenen zirve gerçekleşti.

İl başkanı seçildikten sonra meclis üyeleri, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya gelen CHP İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, milletvekilleriyle yemekli bir buluşma gerçekleştirdi.

Gerçekleşen buluşmada örgütten gelen eleştiriler, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan saha çalışmaları, kent ve ülke gündemindeki son gelişmeler ile vekillerin örgüt ve yerel yönetimlerde gördükleri eksikliklerin gündeme geldiği öğrenildi.

2 buçuk saat süren buluşmada Güç dışında İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan kılıç, Seda Kaya Ösen, Deniz Yücel, Murat Bakan, Ednan Arslan, Tuncay Özkan, Rıfat Nalbantoğlu, Rahmi Aşkın Türeli, Salih Uzun, Yüksel Taşkın ile Ümit Özlale yer aldı. 

İl Başkanı Güç, toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

"Bugün İzmir milletvekillerimizle bir araya gelerek İzmir’in gündemini, yerel sorunları ve ülke gündemindeki gelişmeleri ele aldığımız kapsamlı bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik. AKP iktidarının vatandaşlarımıza yaşattığı ekonomik ve sosyal zorlukları, İzmir’imizin hak ettiği yatırımları alamamasına neden olan engelleri vekillerimizle birlikte değerlendirdik. Ülkemizde giderek derinleşen hukuksuzluk ve adaletsizlik ortamının toplum üzerindeki olumsuz etkilerini de ele alarak, demokrasi ve hukuk devleti mücadelesinin önemini bir kez daha vurguladık. Halkımızın sorunlarını bir an önce çözmek, İzmir’imizin hakkını savunmak ve adaletin egemen olduğu bir mutlu ve huzurlu bir Türkiye için dayanışma içinde çalışmaya devam edeceğiz. Şimdi CHP'nin iktidar zamanı, şimdi halkın iktidar zamanı!"

 
Türkiye ve Nijerya arasında 9 anlaşma imzalandı
 
Karşıdan karşıya geçmek isteyen avukatın acı sonu!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Nazik Işık 2 Şubat 2026 Pazartesi 09:33

Fotoğrafta sadece iki kadın vekil görüyorum. Katılamayan da bir kadın vekil olduğu bilgisi var! Yani İzmir’de CHP’yi temsil eden toplam 3 kadın vekil var. İzmir gibi bir ilde eşit temsil bir yana seçim tarihindeki cinsiyet kotasının tutturulamamış olması bile çok önemli değil mi? Yoksa CHP İzmir’de İzmir’i temsil gücüme sahip kadın mı bulamıyor? Olabilir mi??????!

Yorumu oyla      0      0  
Kemal erdem 28 Ocak 2026 Çarşamba 12:38

Başkan bayağı hızlı çalışıyor ne yapmış milletvekilleri ile yemek yemiş başkan bunları paylaşacağına yap bir çalışma proğramı milletvekillerini pazar yerlerine sok çarşılara sok halka dokunsunlar ne yapalım senin yediğin yemeği ayrı yönetimden niye kimse yok azından il sekreteri konuştuklarınızı yönetimine anlatırken şahit tutacağın bir yönetici neden yok.!

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Yıldız'dan CHP'li Yıldır'a '2. Çevre Yolu' yanıtı, 'Onat Tüneli' kontrası!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız, ...
Büyükşehir'den Saygılı'ya 'trafik' kontrası: 2. Çevre Yolu'nun 1 metresini yapmadınız!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır, AK Parti ...
Özgür Özel'den MHP'ye 'canlı yayın' yanıtı
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, ...
 
CHP’den tutuklu gençlere ziyaret: Sorunu Erdoğan'da aramak gerek!
CHP İzmir İl Başkanı Çağatay Güç ile CHP İzmir Milletvekilleri Ümit Özlale, ...
Çelik: Suriye'de Kürtler terör vesayetinden kurtulmalı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Suriye'de DAEŞ terör örgütü ile mücadelenin ...
4 belediye başkanı AK Parti'ye katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ...
 
DEM Parti heyeti CHP lideri Özel'i ziyaret edecek
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın DEM Parti Eş Genel Başkanları ve Grup ...
Ocak ayı seçim anketinde sürpriz sonuç
Ocak ayında yapılan bir ankette kararsızların oy oranı, CHP ve AK Parti'ye ...
Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye 'erken seçim' yanıtı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'erken ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Rıfat Nalbantoğlu sessizliğini bozdu
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri