GERÇEKİZMİR - CHP'de Meclis Grup Toplantısı'nın kim tarafından yapılacağına ilişkin tartışmalar devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun CHP Grubu'na bir başvuru yaptığı iddia edilmiş ancak bu iddia doğrulanamıştı. Ancak grup toplantısı için Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Meclis Başkanlığı'na bir yazı yazılarak başvuru yapıldı.
CHP İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak il ve ilçe örgütleri ile yarın CHP'nin seçilmiş genel başkanı Özgür Özel'in gerçekleştireceği grup toplantısına katılacaklarını duyurdu.
Güç videolu paylaşımında "Yarın, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü olarak, ilçe başkanlarımız ve ilçe örgütlerimizle birlikte Ankara’da olacağız. Seçilmiş Genel Başkanımız Özgür Özel’in TBMM Grup Toplantısı’nda yanında olacak, halkın iradesine ve demokrasiye sahip çıkacağız. Biz gücünümüzü milletten alamaya, her türlü baskıya, kuşatmaya ve kayyuma karşı kararlılıkla yol yürümeye devam edeceğiz!" dedi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri