POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
Manifest'in eski fotoğrafçısı gözaltına alındı
Manifest'in eski fotoğrafçısı gözaltına alındı
Altın 3 ayın zirvesinde: İbre yeniden yukarı döndü
Altın 3 ayın zirvesinde: İbre yeniden yukarı döndü
Tabela yine değişecek: Benzine zam geliyor
Tabela yine değişecek: Benzine zam geliyor
Sendika temsilcisi evinde ölü bulundu
Sendika temsilcisi evinde ölü bulundu
24 Ağustos 2026 Pazartesi - 10:38

CHP İzmir'den Buca çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü ve il yönetim kurulu üyeleri, kent genelinde yürüttükleri saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sokak sokak İzmir’i gezme sözünü hatırlatan Gümrükçü, bu kapsamda Buca ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

CHP İzmir den Buca çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü ve il yönetim kurulu üyeleri, kent genelinde yürüttükleri saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sokak sokak İzmir’i gezme sözünü hatırlatan Gümrükçü, bu kapsamda Buca ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Saha mesaisine Buca ile devam eden CHP heyeti; yerel yönetimler, parti örgütü ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Belediye ve İlçe Başkanlığına Ziyaret

Ziyaret programı kapsamında ilk olarak Buca Belediyesi’ne geçen Gümrükçü, Buca Belediye Başkan Vekili Hüseyin Benzer ve belediye meclis üyeleriyle buluştu. Benzer’in göreve geldiği günden bu yana çalışkan ve üretken bir profil çizdiğini belirten Gümrükçü, CHP’li belediyelerin mevcut ekonomik şartlara ve iktidar baskısına rağmen sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla başarılı işlere imza attığını vurguladı.

Belediye ziyaretinin ardından CHP Buca İlçe Başkanlığına geçen Gümrükçü’yü burada çok sayıda partili karşıladı. Göreve yeni başlayan İlçe Başkanı Sinan Yeşilbaş’a başarılar dileyen Gümrükçü, Yeşilbaş’ın tecrübeli ve sevilen bir isim olduğunu, örgütteki birlik ve beraberliğin de bunun en net göstergesi olduğunu ifade etti.

"Sözümüzü Tutuyoruz"

Saha çalışmaları ve ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Utku Gümrükçü, partisinin önceliğinin vatandaşın derdi olduğunu belirtti:

"Göreve geldiğimiz günden bugüne bizim gerçek gündemimizin halkın gündemi olduğunu; yaşanan ekonomik buhranda esnafımızın, işçimizin, emeklilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın yanında olacağımızı söylemiştik. Sözümüzü de tutuyoruz. Tüm İzmirliler görüyor ki, her ne kadar farklı algılar yaratılmaya çalışılsa da CHP vatandaşın yanında ve halkın gündemiyle ilgileniyor."

Hemşehri ve Kültür Dernekleri Unutulmadı

İl yönetimi, Buca’daki temasları çerçevesinde sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret etti. İlk olarak Bucalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Dural ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Gümrükçü, Buca’nın hem Anadolu’nun dört bir yanından gelen vatandaşlara hem de göçmen kültürüne ev sahipliği yapan zengin bir yapıya sahip olduğunu söyledi.

CHP heyetinin bir sonraki durağı ise Buca Erzurumlular Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu. Dernek Başkanı Ömer Gündüz ve yönetimiyle görüşen heyet, dayanışma ve iş birliği mesajları vererek sahadaki temaslarını tamamladı.

 
Altın 3 ayın zirvesinde: İbre yeniden yukarı döndü
 
Susuz yetişiyor, dondurması yapılıyor: Hedef coğrafi işaret!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İl yönetiminden ilçe başkanına rakip çıkıyor
YENİ Parti’de kongre takvimi açıklanırken online ve form üzerinden üyelikler ...
AK Partili İnan'dan İGC'ye çok sert 'açıklama' tepkisi
AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili İnan, Menemen’de düzenlenen ...
Gökhan Günaydın'dan asgari ücret iddiası
YENİ Parti Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, iktidarın yeni bir asgari ...
 
Seçim sisteminde değişiklikler gündemde
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin seçim sistemi ve Siyasi Partiler ...
İzmir’de özel okul ücretleri 3 milyon TL’ye dayandı: CHP'den çağrı!
CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Erkut Tamay, özel okul ücretlerindeki artışların ...
Kaya'dan Büyükşehir'e 'proje' çıkışı: Geciken İzmir'in geleceği!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir’de belediye projelerinin ...
 
5 parti lideri Ankara’da buluştu: Yeni ittifak mı?
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Milli Yol Partisi Genel Başkanı ...
Gelecek Partisi resmen feshedildi!
Gelecek Partisi, bugün gerçekleştirilen olağanüstü kongre sonucunda delegelerin ...
Kılıçdaroğlu Mersin'de: Benim kökenim de Yörük!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "2’nci Kardeş Göçerler Yörük Etkinliği"nde ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay-AK Parti iddiası: 4 senaryoya detaylı bakış!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri