POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yeni evlenecek çiftlere destek kampanyası!
Yeni evlenecek çiftlere destek kampanyası!
Borsa İstanbul operasyonu: 15 gözaltı kararı
Borsa İstanbul operasyonu: 15 gözaltı kararı
İBB'ye 2. dalga soruşturmada 18 kişi tutuklandı!
İBB'ye 2. dalga soruşturmada 18 kişi tutuklandı!
AFAD duyurdu: Bu kez Muğla sallandı!
AFAD duyurdu: Bu kez Muğla sallandı!
27 Mart 2025 Perşembe - 11:52

CHP Lideri Özel duyurdu: Bayramdan sonra İzmir'de büyük miting!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun cumhurbaşkanı aday olamaması durumunda ne yapacaklarına ilişkin "İmamoğlu'nun resmi adaylığı mümkün olmazsa birisi çıkar aday. Ekrem İmamoğlu adına bu seçimi kazanır" dedi. Özel ayrıca Ramazan Bayramı'ndan sonra İzmir dahil olmak üzere büyükşehirlerde miting düzenleneceğini duyurdu.

CHP Lideri Özel duyurdu: Bayramdan sonra İzmir de büyük miting!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından başlayan sürece dair partinin bundan sonraki yol haritasını açıkladı. 

İZMİR'DE MİTİNG YAPILACAK!

Sözcü'ye konuşan Özel, Ekrem İmamoğlu’nun tutuksuz yargılanması ve bir an önce ön seçim yapılması talebiyle imza kampanyası başlatacaklarını belirtti. 

Özel, "Ekrem İmamoğlu’nu cumhurbaşkanı adayı belirleyen 15 milyon kişi ve 1 milyon 750 bin üyemiz bu sefer de devasa imza kampanyası için bayramla birlikte start alacak. Hedefi Türkiye’deki son seçimlerde Tayyip Erdoğan’ın aldığı oy kadar (yazarın notu; 27.73 milyon) imza toplanması. Erken seçim talebinin güçlendirileceği bir kampanya başlatacağız bayramda. Bayramdan sonra da büyükşehirler; Ankara, İzmir, Antalya, Mersin, Adana, Trabzon ve Bursa’da büyük mitinglerle devam edeceğiz" dedi. 

"İMAMOĞLU HAPİSTE YATAR, BİZ ONUN ADINA SEÇİMİ KAZANIRIZ"

CHP Genel Başkanı "Bu saatten sonra üçüncü bir cumhurbaşkanı adayı ismi gündeme gelebilir mi? Kadın aday örneğin?" sorusu üzerine "Ekrem İmamoğlu dışında bir alternatif yok. Ekrem İmamoğlu, bizim cumhurbaşkanı adayımız" diyerek şöyle devam etti: 

"Ekrem İmamoğlu’nu adaylaştırmak için diploma iptaline bir dava açtık. Çok yakın zamanda sonuç alacağımızı düşünüyorum. Çünkü çok hukuk dışı bir şekilde iptal edildi. O durumda zaten adaylığının önünde bir engel kalmayacak. Ekrem İmamoğlu içeride de olsa dışarıda da olsa adayımız. Ekrem İmamoğlu hapiste yatar, kitabını okur, biz onun adına o seçimi kazanırız. 

Tüm ulaşım yasakken, tarihi yarımada gibi bir yerde pazar akşamı 1.5 milyon kişiyi toplayabilen motivasyon, önünde hiçbir engel tanımaz. 15 milyon insanın, bastonuyla, yürüteciyle, karnında bebeğiyle hamilelerin, engellilerin oy vermeye koştuğu, coşkun akan selin önünde kimse duramaz. Biz aday göstermenin son gününe kadar Ekrem İmamoğlu’nun adaylığını zorlayacağız. Başka bir isim yok gündemimizde. Ama İmamoğlu’nun resmi adaylığı mümkün olmazsa birisi çıkar aday. İmamoğlu’nun yerine kimin olduğunun önemi yok. Ekrem İmamoğlu adına bu seçimi kazanır."

 
Çiğli’de Kadir Gecesi’nde birlik ve beraberlik iftarı
 
Büyükşehir'e '30 yaş' cezası!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Fatma 29 Mart 2025 Cumartesi 12:47

Ben Erzurum da yaşıyorum...İstanbul mitingine gidemiyorum...ama evde ağlıyorum...İmamoğlu evladım içim...ak partiye verdiğim oyu helal etmiyorum..

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Bursalı’ya yeni görev!
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı Kültür ve Sanat Politikaları ...
CHP'li Nalbantoğlu'ndan iktidara 'İmamoğlu' çıkışı!
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu Üyesi Rıfat Nalbantoğlu, ...
AK Partili isimden CHP’ye kooperatif sorusu: Bu Özgür Özel, o Özgür Özel mi?
İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Atmaca,  CHP’li isimlerin ...
 
Sengel’den İmamoğlu, Özel, kurultay, ön seçim ve yeni üye mesajları
Politika Durağına konuk olan Sengel, “İmamoğlu sadece CHP’nin değil ülkede ...
CHP, cumhurbaşkanı adayını tescil edecek
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin cumhurbaşkanı adayı belirleme ...
CHP’li Böke'den 'kurultay' mesajı ve miting daveti!
CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, kurultayın iptal olacağı veya partiye ...
 
"Filistin'e gereken her türlü desteği vereceğiz"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde ...
İmamoğlu'ndan yeni mesaj: Hesabını soracağım
Tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı ...
Özgür Özel’den Erdoğan’a ‘Turpun büyüğü’ çıkışı!
CHP lideri Özgür Özel iftar programında yaptığı konuşmada "Erdoğan'a sesleniyorum. ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir’de ‘başkanvekili krizi’nin anatomisi!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri