POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
Ela Rümeysa Cebeci tahliye edildi!
Ela Rümeysa Cebeci tahliye edildi!
CHP’li belediye başkanları Ankara’da toplanıyor
CHP’li belediye başkanları Ankara’da toplanıyor
Egea'nın yerini alacak: İşte yeni Fiat Koala!
Egea'nın yerini alacak: İşte yeni Fiat Koala!
'İran yerine İtalya' önerisi: 'Utanç verici'
'İran yerine İtalya' önerisi: "Utanç verici"
24 Nisan 2026 Cuma - 21:01

CHP Lideri Özgür Özel İzmir’e geliyor!

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 2 yıl önce temelini birlikte attıkları Mescid-i Aksa Camii’nin açılışı için CHP Lideri Özel’in önümüzdeki mayıs ayında İzmir’e geleceğini açıkladı.

CHP Lideri Özgür Özel İzmir’e geliyor!

GERÇEKİZMİR - Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki yerel seçimlerin üzerinden 2 yıl geçmesinin ardından bu süre boyunca hayata geçirilen projeleri kamuoyuna duyurduğu geniş bir katılımlı bir toplantı düzenledi.

Bornova Kültür ve Sanat Merkezi-Necdet Aydın Sahnesi’nde düzenlenen toplantıda geride bırakılan iki yılda gerçekleştirilen projeler ve geleceğe yönelik hedefler de aktarıldı.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki temeli 2024 yılının sonunda atılan Sarnıç Mescid-i Aksa camiinin yapımının tamamlandığı ve açılışının önümüzdeki mayıs ayında yine CHP Genel Başkanı Özgür’in katılımı ile yapılacağını açıkladı.

AÇILIŞ MAYIS AYINDA ÖZEL İLE!

Eşki, “Köy gezilerimiz esnasında Sarnıç’taki caminin yıkılmak üzere olduğunu fark ettik. Oraya bir cami yapmak istedik. Camimiz bitti. Adını da Mescid-i Aksa Camii yapmak istedik. Müslümanların ilk kıblesi. İslamiyetin en kutsal üç noktasından biri. İsrail’in başlattığı soykırım hepimizin canını yaktı hem ona tepki hem de Filistin davasına destek olmak için Genel Başkanımız Özgür Özel ile temelini atmıştık. Mayıs ayı içinde yine Genel Başkanımızın katılımı ile son savaşlarda hayatını kaybeden masum çocuklar için de bir mevlüt ile bir Cuma namazında Mescidi Aksa Cami’mizi açmış olacağız” açıklamasını yaptı.

CHP Lideri Özgür Özel’in yoğun programına bağlı olarak değişmesi ihtimali olsa da 19 Mayıs tarihinde İzmir’e gelerek Bornova Mescid-i Aksa Camii ile birlikte çeşitli açılışlara katılması bekleniyor.  

 
Kritik play-off maçında gol sesi çıkmadı!
 
Ela Rümeysa Cebeci tahliye edildi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li belediye başkanları Ankara’da toplanıyor
CHP'li Belediye Başkanları, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında ...
Özel'den Erdoğan'a 'görüşme' yanıtı!
CHP Lideri Özgür Özel, Silivri’de tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu ve Onursal ...
Dervişoğlu'ndan Bakan Tekin'e istifa çağrısı, 'komisyon' tepkisi ve 'ittifak' açıklaması!
İYİ Parti Lideri Müsavat Dervişoğlu İzmir programı kapsamında partisinin ...
 
Dervişoğlu'ndan 'İzmir’i iki kutba sıkıştıramazsınız' çıkışı, iddialı hedef ve 'Meslek Fabrikası' tepkisi!
İYİ Parti Lideri Müsavat Dervişoğlu İzmir programı kapsamında partisinin ...
MHP'de 2 il teşkilatı daha feshedildi!
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partinin Bingöl ve Gaziantep ...
Gürsel Tekin, İzmir’de 'Küba ve Sosyalizm’i anlatacak!
CHP İstanbul İl Başkanlığı’na atanması sonrası ülke gündeminden düşmeyen ...
 
Sercan Avcı yazdı: Bir yemek... Birden fazla mesaj... Bir eleştiri!
--------------------------------------------------------
Bakan Bak'tan 'Şampiyon Cimbom' açıklaması!
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Şampiyon Cimbom” ifadesiyle ilgili ...
Erdoğan ile Özel, resepsiyonda yan yana gelmedi
TBMM'deki resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin Özel ile görüşüp ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Bir yemek... Birden fazla mesaj... Bir eleştiri!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri