POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Şam'daki kilise saldırısında ölü sayısı 20'yi aştı!
Şam'daki kilise saldırısında ölü sayısı 20'yi aştı!
Mossad paylaştı: Tahran'da hapishaneye saldırı!
Mossad paylaştı: Tahran'da hapishaneye saldırı!
Dries Mertens kararını verdi: Veda ediyor
Dries Mertens kararını verdi: Veda ediyor
Motorinde bu kez indirim bekleniyor!
Motorinde bu kez indirim bekleniyor!
23 Haziran 2025 Pazartesi - 10:20

CHP Lideri Özgür Özel'den 'erken seçim' mesajı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, erken seçim ile ilgili, "Seçimlere 6 ay kala, bir yıl kala seçimleri birazcık öne alalım. Erdoğan'ı aday edelim gibi bir yaklaşımın karşısındayız" dedi. Anket sonuçları paylaşan Özel, "Ortalama 6.7 puan AK Parti'den öndeyiz. Bütün anketlerde öndeyiz" ifadelerini kullandı.

CHP Lideri Özgür Özel den  erken seçim  mesajı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtlıyor.

Özgür Özel, "erken seçim" ile ilgili bir soruya, "Kasımda olmasını ümit ediyoruz. En geç önümüzdeki nisanda yapılacak olan bir seçim için tarih verilirse erken seçim kararını destekleriz. Bakın biz bu Kasım'ı istiyoruz ama bu Kasım'a kadar bize, gelecek sene Nisan onu geçmemek üzere bir tarih verip seçim kararını şimdiden mecliste alırsak erken seçim kararına destek veririz" dedi.

Özel, şöyle devam etti: "Onun dışında biz Erdoğan'ın aday olabilmesi için istiyorsa şimdi gelsin aday olsun. Ama seçimlere 6 ay kala, bir yıl kala seçimleri birazcık öne alalım. Erdoğan'ı aday edelim gibi bir yaklaşımın karşısındayız."

Sandık güvenliği ile ilgili de vurgu yapan Özel, "Biz önümüzdeki pazar saat 6.30'ta kaldırıp sandığa yollayacak 180 bin kişiyi bulmuş durumdayız. Şu anda var. Toplam 191 bin kişi olacak. İsim şöyle şunu kabul etmiyoruz artık. Yoksa söyle oraya isim yazarlar sana. İsmi yazılan kişiyi arıyoruz. Göreve hazır olup olmadığını soruyoruz. Bazı sorularla eğitimini tamamlamış mı, bu konuda bilgi birikimi tamam mı onları yokluyoruz. Biz sandık güvenliği ordumuzu geçen sefer, ondan önceki sefer hep vatandaşın kaygı ettiği sandıklara sahip çıkacak mısınız o meseleyi seçime doğru değil şimdiden. Bizdeki temel mantık şu. Erken seçim istiyorsan o seçime önce kendin hazır olacaksın" ifadelerini kullandı.

ANKET SONUCU PAYLAŞTI

Seçime ilişkin anket sonuçları paylaşan Özel, "Anket olarak Türkiye'de malum 7,8, 9 yani ikisini bazıları katıyor ortalamaya bazıları katmıyor. Anket firması var. Bunların ortalamalarına bakıyoruz. Bunların içinde en kötüsünde 3 puan, en iyisinde 9 puan, ortalama 6.7 puan AK Parti'den öndeyiz. Bütün anketlerde öndeyiz. Geçen ayın ortalaması 7 puan diye biz 6.7 puan öndeydik anketlerde" diye konuştu. (BirGün)

 
Murat Çalık bir kez daha hastaneye sevk edildi
 
Karşıyakalı babalar ve çocuklar kampta buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özel Tekirdağ'da konuştu: Bu iktidarın değişmesi şarttır
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Türkiye'nin içinde bulunduğu kayıp yıllardan ...
CHP Lideri: Bu cendereden çıkar, 300'ü aşarız!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu’na ...
İmamoğlu'ndan DEM Parti ziyareti sonrası açıklama!
CHP'nin Silivri'de tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, DEM Parti ...
 
AK Partili Kaya'dan Karabağlar'da CHP'ye yaylım ateşi!
AK Parti İzmir Kaya, Karabağlar İlçe Danışma Meclisi'nde yaptığı konuşmada, ...
Özel, Zeyrek’in kızını sınav heyecanında yalnız bırakmadı
CHP lideri Özgür Özel, hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ...
Saygılı: İzmir teşkilatı mücadelenin en ön safında!
AK Parti Karabağlar İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan AK Parti İzmir İl ...
 
7 günlük grev çilesine ‘seçime 5 gün kala TİS’ mi neden oldu?’ Soyer yanıtladı!
Önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer raflarda yerini alan ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paşinyan'ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde Ermenistan Başbakanı ...
CHP'li Kılıç'tan 'Murat Çalık' isyanı!
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İBB soruşturması kapsamında ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
7 günlük kaosun anlattıkları!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri