POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
Atilla Taş'ın acı günü: Kızı hayatını kaybetti!
Atilla Taş'ın acı günü: Kızı hayatını kaybetti!
Tutuklama talep edilmişti: Berna Laçin serbest bırakıldı
Tutuklama talep edilmişti: Berna Laçin serbest bırakıldı
A Milli Takım, dünya sıralamasında geri saydı!
A Milli Takım, dünya sıralamasında geri saydı!
İstanbul'da çöken binadan 2 acı haber!
İstanbul'da çöken binadan 2 acı haber!
8 Ekim 2026 Perşembe - 20:33

CHP'den 'Tugay' eylemi... Gümrükçü'den 'Truva Atı' çıkışı ve 'ön seçim 'vurgusu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın AK Parti’ye geçişine tepki göstermek amacıyla CHP İzmir İl Binası önünde düzenlenen eylemde konuşan il başkanı Gümrükçü, elindeki 'Truva Atı' maketini kaldırarak, "'Truva Atı'nı unutmayın. Daha bu atın içinde kimler var bilmiyoruz. Bu hikayeyi unutmayın. Biz CHP olarak İzmir’de ve Türkiye’de belirlediğimiz adayların böyle yapmamaları için bu örgüte ön seçim sözü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP den  Tugay  eylemi... Gümrükçü den  Truva Atı  çıkışı ve  ön seçim  vurgusu!

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir İl Başkanlığı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın AK Parti’ye geçişine tepki göstermek amacıyla il binası önünde eylem düzenledi.

Eyleme İl Başkanı Utku Gümrükçü dışında CHP Önceki Dönem Milletvekilleri Atila Sertel, Tacettin Bayır, Musa Çam, Mustafa Moroğlu da katıldı.

Gümrükçü konuşmasında Tugay’ın parti değiştirmesinin yanı sıra dönemin CHP yönetiminin aday belirleme yöntemine eleştiri getirirken, ön seçim vurgusu yaptı.

'TRUVA ATI' ÇIKIŞI

Konuşmasında elindeki 'Truva Atı' maketini kaldıran Gümrükçü, " “Seçime 2,5 yıl var ama maçın ortasında 6 oklu formayı çıkarıp, karşı takımın formasıyla maça devam etmek isteyenler var. Sokak sokak İzmir’i yeniden öreceğiz. Halkımızla yeniden kucaklaşacağız. Biz sahada çalışırken onlar bizim nefesimizi enselerinde hissedecekler. İki elimiz yakalarında. En küçük bir yanlışta CHP’den ve İzmir halkından korkacaklar. Günü geldiğinde İzmir halkına hesap verecekler. Alınmış 1 milyon 250 bin oy artarak yerinde duruyor. İzmir CHP’dir, CHP kalacak. Bu yolun taşlarını döşediler. Truva atını unutmayın. Daha bu atın içinde kimler var bilmiyoruz. Bu hikayeyi unutmayın. Biz CHP olarak İzmir’de ve Türkiye’de belirlediğimiz adayların böyle yapmamaları için bu örgüte ön seçim sözü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖN SEÇİM VURGUSU

Son yerel seçimdeki aday belirleme yöntemine ilişkin eleştiriler getiren Gümrükçü, 'ön seçim' vurgusu yaptı ve şöyle konuştu:

“Biz bu örgüte ve halka ön seçim sözü veriyoruz. Bu halka yalan söylemekten vazgeçin. Ben ön seçimle belediye başkanı olmak için imza verdim, olmadı; belediye başkanı oldum. Buradan çıkaracağımız sonuç şu: Örgütün iradesi adayları belirleyecek. Bundan sonra bütün ilçelerde CHP adaylarını ön seçimle belirleyecek.”

 
İzmir’de 155 milyon TL’lik konut vurgunu operasyonu!
 
YENİ Partili Güç'ten 'Cemil Tugay' eylemi açıklaması: İzmir'deki en büyük tepkiydi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YENİ Parti’nin meclis 1. başkan vekili adayı belli oldu
Tugay’ın AK Parti’ye katılması sonrası meclis 1. başkan vekili Yıldır ...
CHP'li Sarı'dan Özel'e 'Tugay' tepkisi: Laf kalabalığını bırak, İzmir halkından özür dile!
CHP Parti Sözcüsü ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ...
Olağanüstü grup toplantısı kararı: Gündem 'seçim' ve 'Tugay'
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın AK Parti’ye geçmesi sonrası ...
 
Özel'den iddia: İzmir'de yeni genel sekreter eski bir belediye başkanı olacak!
Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay’ın AK Parti’ye katılması ...
Özel, Tugay’ın sözlerini aktardı: Ben hapse giremem, başınızın çaresine bakın!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın AK Parti’ye geçiş sürecini ...
Bakan'dan Tugay'a: Bunun adı teslimiyet!
YENİ Parti İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
 
Özel'den flaş Tugay sözleri: Kavun değil ki koklayasın, 23 Nisan başkanı olacak!
Yeni Parti lideri Özel, AK Parti saflarına katılan İzmir Büyükşehir Belediye ...
Kocaoğlu'ndan çarpıcı açıklama: Soyer'i de Tugay'ı da en küçük ilçeye aday yapmazdım!
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Radyo Sputnik’te ...
Ticaret Bakanı Bolat'dan fon açıklaması
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fon iddiaları üzerine açıklama yaptı. Hedef ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Ön seçim sandığının Z raporu ve verdiği mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri