GERÇEKİZMİR – CHP’ye yönelik mahkemenin mutlak butlan kararı sonrası İzmir’de bazı belediye başkanları YENİ Parti’ye geçerken bazı başkanlar ise CHP’de kalma kararı vermişti.
CHP’de kalma kararı alan Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, geçtiğimiz hafta partisinden istifa etmişti. AK Parti’ye geçebileceği de iddia edilen başkanlar arasında iddia edilen Önal, YENİ Parti’ye üye oldu.
YENİ Parti’nin ilçe binasına giden Önal, İlçe Başkanı Münir Demir ile bir araya geldi ve üyelik formunu doldurdu.

PETİN DE YENİ PARTİ’YE GEÇTİ
Öte yandan mutlak butlan sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’la birlikte hareket eden ve CHP’den istifa ettikten sonra yoluna bağımsız devam eden Tire Belediye Meclis Üyesi ve Büyükşehir Meclis Üyesi Hidayet Petin, Tugay’ın AK Parti’ye geçecek olması nedeniyle YENİ Parti’ye katıldı. Petin’e rozetini il başkanı Çağatay Güç taktı.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri