GERÇEKİZMİR - CHP'nin 4-5 Kasım tarihlerinde yaptığı 38. Olağan Kurultayı'nın iptali talebiyle bugün Ankara'da 42. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde duruşma görüldü.
38. Olağan Kurultay'ın iptali istemiyle açılan dava ertelendi. Mutlak butlan, kayyum söylemleri ile tartışmaların göbeğindeki dava 8 Eylül'de görülecek.
Kurultay davasının ertelenmesinin ardından CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulundu.
Aslanoğlu’nun paylaşımda bulunduğu fotoğrafta kendisi ile birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve son günlerde aralarında soğuk rüzgarların estiği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay da yer aldı.
Aslanoğlu paylaşımına, “Ayağa kalk İzmir iktidara yürüyoruz!” cümlesini ekledi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |