İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ AŞ, İzmir Körfezi’nde etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Tarihi Bergama Vapuru’nda 15 Ağustos Cuma günü caz gecesi etkinliği var. Nükhet Yalçın, müzikseverlere, caz ve Latin müziğin klasiklerinden Türk Hafif Müziği’nin unutulmaz eserlerine, rock ve blues çeşitlemelerinin farklı yorumlarına kadar geçmişten bugüne uzanan geniş yelpazede unutulmaz saatler yaşatacak. Nükhet Yalçın Jazz Quartet’e piyanoda Mehmet Ariç, basta Uğur Yalçın ve virtüöz trompet sanatçısı Uğur Sayınbatur eşlik edecek.
Büfe hizmeti olacak
Sanatseverler, biletlere bilet.izdeniz.com.tr adresinden ulaşabilecek. Biletler 400 TL’den satışa sunuldu. Sanatseverler online biletleri için SMS ile iletilen linkten QR kod içeren Biniş Kartları ile gemiye biniş yapacak.
Organizasyon süresince gemi içinde büfe hizmeti olacak ve dışarıdan yiyecek içecek kabul edilmeyecek. Şehit Yakınları ve Gazi Kartı sahipleri, Engelli İzmirim Kart sahibi engelli yurttaşlar ve var ise Refakatçi İzmirim Kartı bulunan bir refakatçisi caz gecesine rezervasyon yaptırmak şartıyla ücretsiz katılabilecek. Her sefer için kontenjan 60 kişi. Rezervasyon için 0 232 320 0035/102-103 aranabilir.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |