Çeşme Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün özel gereksinimli çocuklar ve aileleri için düzenlediği at çiftliği gezilerinin ikincisine Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli de katıldı. Çocuklarla harika bir gün geçirdiklerini ifade eden Başkan Denizli, katılımcılara, etkinliği düzenleyen çalışma arkadaşlarına ve Çeşme Binicilik’e teşekkür etti.
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından periyodik aralıklarla gruplar hâlinde düzenlenen at çiftliği gezilerinde özel gereksinimli çocuklar atları sevmeyi, taramayı ve at binmeyi deneyimledi. Atların özellikleri ve bakımlarına dair bilgiler de öğrenen çocuklar, keşif ve sosyal etkileşimlerle dolu eğlenceli bir gün geçirdi.
At çiftliği gezilerinin devam edeceğini açıklayan Başkan Denizli, “Çeşme’deki tüm özel gereksinimli çocuklarımız bu etkinlikten yararlanana dek gezilerimiz gruplar hâlinde devam edecek.” dedi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |