GERÇEKİZMİR - Çiğli Belediyesi mülkiyetinde bulunan 4 taşınmazı satmak için ihale gerçekleştirmeye karar verdi.
Buna göre Harmandalı mahallesinde bulunan iki, Küçük Çiğli ve Balatçık mahallelerinde bulunan birer taşınmaz kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.
Harmandalı’nda bulunan konut imarlı iki taşınmaz, Küçük Çiğli’de bulunan konut ve ticaret imarlı bir taşınmaz ile Balatçık’ta bulunan ticaret turizm alanı imarlı bir taşınmaz 7 Temmuz günü ihale ile satışa sunulacak.
İhaleler Çiğli Belediye Başkanlığı Encümen Salonu’nda saat 15:45 ile 16:30 arasında yapılacak.
İhalede satışların gerçekleşmesi durumunda Çiğli Belediyesi’nin kasasına 291 milyon 605 bin 130 TL girecek.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri