POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
Bankalar başlattı: Kredide yeni sınırlama
Bankalar başlattı: Kredide yeni sınırlama
Kerem Aktürkoğlu'nun son durumu belli oldu
Kerem Aktürkoğlu'nun son durumu belli oldu
Özgür Özel'den Meclis'te açıklama
Özgür Özel'den Meclis'te açıklama
MHP'den mutlak butlan yorumu!
MHP'den mutlak butlan yorumu!
25 Mayıs 2026 Pazartesi - 09:08

Çiğli'de camiler bayrama hazır!

Çiğli Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelindeki camilerde kapsamlı temizlik ve hijyen çalışması gerçekleştirdi. İbadethaneler, bayram öncesi vatandaşlar için temiz ve düzenli hale getirildi.

Çiğli de camiler bayrama hazır!

Çiğli Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların ibadetlerini daha temiz, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmesi amacıyla ilçe genelindeki camilerde kapsamlı temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdi.

Bayram hazırlıkları kapsamında ilçenin dört bir yanında bulunan ibadethanelerde detaylı temizlik çalışmaları yapıldı. Ekipler, camilerin hem iç hem dış alanlarında titiz bir çalışma yürüttü.

Camilerde Temizlik Seferberliği

Çalışmalar kapsamında cami halıları süpürülerek dezenfekte edilirken; mihrap, minber ve kürsü gibi bölümler özenle temizlendi. Ayakkabılıklar, abdesthaneler ve tuvaletler hijyen kurallarına uygun şekilde dezenfekte edildi. Ayrıca cami avlularında çevre düzenleme çalışmaları yapılarak ibadethaneler daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuşturuldu.

Başkan Yıldız: “Hemşehrilerimizin Bayramı Huzur İçinde Geçirmesini İstiyoruz”

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, yürütülen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti;  “Paylaşmanın, dayanışmanın ve manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlarımızın ibadetlerini temiz ve sağlıklı ortamlarda gerçekleştirebilmesi için ekiplerimizle kapsamlı bir çalışma yürüttük. İlçemizin dört bir yanındaki ibadethanelerde detaylı temizlik ve hijyen çalışmaları gerçekleştirdik. Hemşehrilerimizin bayramı huzur ve gönül rahatlığı içerisinde geçirmesi bizim için çok kıymetli. Çiğli Belediyesi olarak bayram süresince de sahada olmaya devam edeceğiz” dedi. 

 
İzmir yaza rengarenk hazırlanıyor
 
Karşıyaka'da dip bucak bayram temizliği!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir yaza rengarenk hazırlanıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yılbaşından bu yana 18 bini ağaç olmak üzere ...
Avrupa fuarcılığının kalbi İzmir’de atacak
İzmir, 52 yıl aradan sonra yeniden UFI Avrupa Konferansı’na ev sahipliği ...
Mavi Bayraklı plajlar misafirlerini bekliyor: Dikili sezona hazır!
Kuzey Ege’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Dikili, yaz sezonu ...
 
Konak’ta engelleri kaldıran servis!
Konak Belediyesi’nin engelleri kaldıran hizmeti Engelsiz Servis’in hayatını ...
Bornova’da sanat yaşamın merkezinde
Bornova Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen “Paletimdeki Renkler” ...
Bornova'da bayram dayanışması!
Kurban Bayramı öncesinde Bornova Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ...
 
Karşıyaka'da miniklerden büyük dayanışma
Karşıyaka Belediyesi’nin yeniden başlattığı ‘Mavi Kapak’ projesi çığ gibi ...
Geleceğin yazılımcıları Buca’da yetişecek
Buca Belediyesi ile İnci Vakfı iş birliğinde yürütülen Kod’inci Robotik ...
İzmir'in parkları bayrama hazırlanıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kent genelindeki park, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
28 isim… Geride kalan 3 yıl… İzmir’in En’leri!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri