POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Minguzzi davasında istenen cezalar belli oldu
Minguzzi davasında istenen cezalar belli oldu
Narin davasında 3 kişi için tahliye kararı!
Narin davasında 3 kişi için tahliye kararı!
Erdoğan: 'Sumud Filosu'na baskını lanetliyorum'
Erdoğan: 'Sumud Filosu'na baskını lanetliyorum'
Özgür Özel: 'Erdoğan'ı dinleyecek halimiz yoktu'
Özgür Özel: 'Erdoğan'ı dinleyecek halimiz yoktu'
2 Ekim 2025 Perşembe - 11:04

Çiğli’de yaz boyunca sokaklar sanatla şenlendi

Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yaz aylarına damga vuran etkinlikleri tamamlandı. Temmuz ve eylül ayları boyunca düzenlenen “Sokakta Müzik Var” ve “Mahallede Tiyatro Var” programları, Çiğlililere unutulmaz bir yaz yaşattı.

Çiğli’de yaz boyunca sokaklar sanatla şenlendi

Kent kültürüne canlılık katan etkinlikler, her yaştan vatandaşa keyifli anlar sundu. Çocukların neşeyle oyunlara eşlik ettiği, yetişkinlerin müzik ve tiyatronun tadını doyasıya çıkardığı yaz akşamları, ilçenin dört bir yanında renkli görüntülere sahne oldu.

3 ayda 10 bin Çiğlili sanatla buluştu

Egekent, İzkent, Çağdaş, Evka 5, Esentepe, Atatürk, Evka 2, Evka 6, İnönü, Ataşehir, Aydınlıkevler, Küçük Çiğli ve Balatçık Mahallelerinde gerçekleşen etkinlikler büyük ilgi gördü. Sadece üç ayda toplam 10 bin Çiğlili, sanatın birleştirici gücüyle buluştu. Çiğli Belediyesi’nin mahalle mahalle sanatseverlerle buluşturduğu bu etkinlikler, ilçede kültür-sanatın ne kadar güçlü bir karşılık bulduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Başkan Yıldız: “Sanatı halkımızla buluşturmak en büyük mutluluk”

Etkinliklerin son bulmasının ardından değerlendirmede bulunan Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız şunları söyledi;  “Göreve geldiğimiz günden bu yana önceliğimiz, Çiğli’de yaşayan her bir komşumuzu kültür ve sanatla buluşturmak oldu. Çünkü biz biliyoruz ki sanat, sadece bir eğlence aracı değil, aynı zamanda toplumu bir arada tutan, umut veren ve geleceğe dair hayallerimizi büyüten çok önemli bir güçtür. Bu yaz boyunca hem müzik hem de tiyatroyu mahallelerimizin sokaklarına taşıyarak, vatandaşlarımızın evlerinden çıkıp komşularıyla bir arada keyifli zaman geçirmesine katkı sağladık. Çocuklarımız kahkahalarıyla sokaklarımızı şenlendirdi, büyüklerimiz müziğin ve tiyatronun coşkusunu paylaştı. Yaz etkinliklerimize toplam 10 bin vatandaşımızın katılması, Çiğli’de sanatın ne kadar büyük bir karşılık bulduğunu gösteriyor. Bundan büyük bir mutluluk duyuyorum. Önümüzdeki dönemde de sanatın, tiyatronun, müziğin ve kültürel faaliyetlerin en güzel örneklerini Çiğlimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Çiğli, sadece İzmir’in değil, aynı zamanda Türkiye’nin kültür-sanatla anılan ilçelerinden biri olacak.” 

 
Başkanlara Aslanoğlu kararını bildirmişti... Aytekin'den açıklama!
 
Göztepe, 23 yıl sonra Sultanlar Ligi’ne dönüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ezber bozan tasarımcılar ödüllerine kavuştu
Bu yıl eko-tasarım temasıyla beşinci kez düzenlenen Ezber Bozan Mobilya ...
Bornova’da kitapların ışığında kültür şöleni
Bornova Belediyesi’nin bu yıl 6’ncısını düzenlediği Kitap Günleri, 63 ...
Sengel'den otopark tepkisi: Bu topraklar lime lime elimizden alınıyor!
Efes Selçuk Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı’nda, Efes Alt Kapı Otoparkı’nda ...
 
Konak’ta ileri yaşa özel kutlama
Dünya Yaşlılar Günü, Konak Belediyesi’nin ileri yaştaki Konaklılara özel ...
Başkan Tugay gazilerle buluştu
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Türkiye Muharip Gaziler ...
Bornova Meclisi’nde Filistin’e destek mesajı
Bornova Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın açılışında Başkan ...
 
Tugay sanayi esnafıyla buluştu: Misafir gibi gelip gitme düşüncemiz yok!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 400 dönümlük arazi ...
İZDENİZ'in yaz seferlerine büyük ilgi: 24 bin yolcu taşındı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZDENİZ AŞ’nin 21 Haziran ile 14 ...
Çiğli'de ‘Harmandalı’ gerilimi: İzmir’in tuvaleti’ sıfatındayız
Çiğli Belediye Meclisi’nde Harmandalı’ya 31 Ekim’e kadar geçici çöp dökümü ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP'de Genel Merkez'in 'Aslanoğlu' kararı
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri