POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bayrak direğinde dansa soruşturma!
Bayrak direğinde dansa soruşturma!
Zelenski: Putin ile görüşme Türkiye'de olabilir
Zelenski: Putin ile görüşme Türkiye'de olabilir
Borsa tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü
Borsa tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü
Ekrem İmamoğlu'ndan CHP milletvekillerine mektup
Ekrem İmamoğlu'ndan CHP milletvekillerine mektup
21 Ağustos 2025 Perşembe - 10:04

Çiğli'de yollar ve sosyal alanlar yenileniyor

Çiğli Belediyesi, mahallelerde yol, temizlik ve parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Atatürk ve İnönü Mahallelerinde 3 bin 500 metrekarelik alan parke taşıyla kaplanıyor. Uğur Mumcu Parkı’nda ise modern oyun grupları, sosyal alanlar ve kafe yapımı başladı.

Çiğli de yollar ve sosyal alanlar yenileniyor

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, geçtiğimiz yıl çocuklara verdiği kafe ve park sözünü de yerine getirerek Güzeltepe Uğur Mumcu Parkı’nda yenileme çalışmalarını başlattı.

Parke taşı döşeme çalışmaları tam gaz

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi ve İnönü Mahallesi sınırları içinde bulunan 9237 ve 9239 sokaklarda yol yenileme çalışmaları sürüyor. Çalışmalar kapsamında toplam 3 bin 500 metrekarelik alana parke taşı döşeniyor ve peyzaj düzenlemesi gerçekleştiriliyor.

Çocuklara verilen söz yerine getiriliyor

Başkan Yıldız, geçtiğimiz yıl mahalle ziyaretinde çocuklara verdiği kafe ve park yenileme sözü hayata geçiyor. Güzeltepe Uğur Mumcu Parkı’nda başlatılan çalışmalarla, parkın çehresi tamamen değişiyor. Park içerisinde modern oyun grupları, kauçuk zemin kaplaması, dinlenme ve sosyal alanlar yer alacak. Ayrıca alanda yapımı başlayan kafe ile aileler sohbet ederken çocuklar güvenli bir ortamda oyun oynayabilecek.

Başkan Yıldız: “Vatandaşımıza Verdiğimiz her sözü tutuyoruz”

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Başkan Onur Emrah Yıldız şu ifadeleri kullandı; “Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımıza verdiğimiz her sözün arkasında duruyoruz. Güzeltepe Uğur Mumcu Parkı’nı modern oyun grupları, kauçuk kaplama ve sosyal alanlarıyla yeniliyoruz. Ailelerin rahatça oturabileceği, çocukların ise güvenle oynayabileceği bir parkı Çiğli’mize kazandırıyoruz.”

Çiğli’nin çehresini adım adım değiştiriyoruz”

Önceliklerinin vatandaşların hayatını kolaylaştırmak olduğunu vurgulayan Başkan Yıldız, “Çiğli’mizin her mahallesinde vatandaşlarımızın daha konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlaması için yol yenileme çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Atatürk ve İnönü Mahallelerimizdeki 9237 ve 9239 sokaklarda toplam 3 bin 500 metrekarelik alanda parke taşı döşeme ve çevre düzenlemesi gerçekleştiriyoruz. Yolların düzenlenmesi sadece ulaşım açısından değil, aynı zamanda mahallelerimizin estetiği ve yaşam kalitesi açısından da büyük önem taşıyor. Çalışmalarımız tamamlandığında hem araç hem de yaya trafiği için daha güvenli ve modern bir yol ağı ortaya çıkacak. Bizim önceliğimiz, Çiğli’de yaşayan her vatandaşımızın günlük hayatını kolaylaştırmak, mahallelerimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.  

 
Devler Ligi play-off turunda ilk maçlar tamamlandı
 
Konaklı çocuklara bilim ve kültür dolu gezi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çakır ve Avcı’dan 'Çerçioğlu' değerlendirmesi: Rotayı İzmir'e çevirecek!
Gazeteciler Çakır ve Avcı; Aydın'da Çerçioğlu’nun AK Parti'ye geçişini ...
Büyükşehir İzmir ve Manisa’da su arayacak!
İzmir Büyükşehir Belediyesi yaşanan su krizi nedeniyle yeni içme suyu ...
Bornova'nın 'adrenalin merkezinde' sona gelindi!
Bornova Belediyesi’nin Yeşilova Mahallesi’nde yapımını sürdürdüğü 11 dönümlük ...
 
Selçuk'ta 'iş güvenliği' adımı
Efes Selçuk Belediyesi, temizlik işleri personeline yönelik iş sağlığı ...
Büyükşehir'den karar: Yangın mağdurları nefes alacak!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeye göre haziran ...
İzmirli çocuklara teknoloji ve sanat dolu yaz etkinliği
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk Belevi köy meydanında renkli Yaz Etkinliği ...
 
İzmir'de hedef sıfır atık: 'Dönüşüme Evde Başla' projesi yayılıyor
Avrupa ülkelerinin öncülük ettiği kapıdan kapıya atık toplama projesini ...
Bayraklı'da sokak festivali coşkusu
Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen Sokak Festivali, Osmangazi Mahallesi ...
Başkan Denizli vatandaşı dinledi
Başkan Denizli: “Mahalle toplantılarımızı daha çok komşularımızı dinlediğimiz ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Gündem kongre takvimi: 9 isim, 9 soru, 9 yanıt!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri