POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
149 gündür tutukluydu: Ümit Özdağ için tahliye kararı!
149 gündür tutukluydu: Ümit Özdağ için tahliye kararı!
Özel, Erdoğan'a sert çıktı: Ülkeyi bu hale getiren sensin
Özel, Erdoğan'a sert çıktı: Ülkeyi bu hale getiren sensin
Tarih belli oldu: DEM Parti İmamoğlu'nu ziyaret edecek
Tarih belli oldu: DEM Parti İmamoğlu'nu ziyaret edecek
İsrail, Gazze'ye saldırdı: En az 45 can kaybı!
İsrail, Gazze'ye saldırdı: En az 45 can kaybı!
22 Eylül 2017 Cuma - 14:25

DTO Başkanı Öztürk'ten Brüksel zirvesi raporu

Avrupa Komisyonu Taşımacılık Genel Direktörlüğü’nün Avrupa’nın iç suyolları ulaşım politikalarının belirlendiği “Kısa Mesafe Denizyolu Taşımacılığı ve Deniz Otoyolları Merkezleri Ortak Toplantısı” Brüksel’de yapıldı. Toplantıda Türkiye’yi DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk temsil etti.

DTO Başkanı Öztürk ten Brüksel zirvesi raporu

Avrupa Komisyonu Taşımacılık Genel Direktörlüğü’nün Avrupa’nın iç suyolları ulaşım politikalarının belirlendiği “Kısa Mesafe Denizyolu Taşımacılığı ve Deniz Otoyolları Merkezleri Ortak Toplantısı”, 20-21 Eylül 2017 tarihlerinde Brüksel’de yapıldı. Toplantıda Türkiye’yi ve İMEAK Deniz Ticaret Odası’nı, İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk temsil etti.

Toplantıda Avrupa kısa mesafe denizyolu taşımacılığının tanıtımı ve desteklenmesi, Med-Atlantic Ecobonus, komşu ülkelerle deniz ulaşımının geliştirilmesi, Avrupa Birliği kısa mesafe denizyolu taşımacılığı sektörünün finansal olarak desteklenmesi, Deniz Otoyolları projesinin geliştirilmesi, Avrupa limanlarında karşılaşılan sorunlar, ulaşımın dijitalleşmesine yönelik yatırımlar gibi Avrupa Birliği’nin denizyolu ulaşımının geleceğini şekillendirecek konular ele alındı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Avrupa Birliği’nin artan üye sayısıyla beraber karayolları üzerindeki artan yük trafiğini, denizyolu ve demiryolu hatları olmak üzere kombine taşımacılığa kaydırmayı hedeflediğini belirterek, Brüksel’de katıldığı toplantıda önümüzdeki dönemde taşımacılığın yapısal değişiminin ele alındığını ifade etti. Öztürk, “Toplantıda detaylı şekilde ele alınan konular Türk denizcilik ve taşımacılık sektörünü ve Avrupa ile Asya arasında bir köprü olan Türkiye’nin lojistik geleceğini yakından ilgilendiriyor” dedi. 
 

 
İzmir'de korkunç kaza: Bir aile yok oldu!
 
Küçükkurt: İş güvenliği bilinci oluşturulmalı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir Ticaret Borsası'nda 'ilk üzüm' töreni
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet ...
Ve Fed 'faiz kararı'nı açıkladı
ABD Merkez Bankası (Fed) eylül ayı toplantısında faizleri değiştirmeyerek ...
Girişim Sermayesi İzmir'de buluştu
Girişim Sermayesi Meclisi, İzmirli girişimciler ile bir araya geldi. Toplantıda ...
 
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan İzmir mesaisi
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu yarın (perşembe) Ticaret Odası binasının resmi ...
Domateste Rusya’ya ihracat için gün sayılıyor
Türkiye ile Rusya arasında 2015 yılı Kasım ayında Rus jetinin düşürülmesi ...
İzmir dev fuara hazır: Turizme umut olacak!
Olağanüstü güzellikte tarihi ve doğal değerlere sahip olan Nevşehir, Travel ...
 
İkinci el otomobilde devrim gibi karar!
Hükümet, milyonlarca vatandaşı ilgilendiren ikinci el konut ve otomobil ...
Aslan'dan 'köysel dönüşüm' vurgusu
EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, bu yıl 30 milyon turist ağırlayarak ...
ANFAŞ'tan İzmir'e birlikte büyüme çağrısı!
ANFAŞ, Basın ve Sektör Buluşmaları’nın İzmir toplantısını gerçekleştirdi. ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
7 günlük kaosun anlattıkları!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri