POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
Maden ocağında patlamaya ilişkin 3 tutuklama
Maden ocağında patlamaya ilişkin 3 tutuklama
Entübe edilmişti... Şarkıcı Nev, hayatını kaybetti
Entübe edilmişti... Şarkıcı Nev, hayatını kaybetti
'Oyumuz düşüyorsa sorumluluk bizde'
"Oyumuz düşüyorsa sorumluluk bizde"
Aziz Yıldırım: İsmail Kartal kafamda yoktu!
Aziz Yıldırım: İsmail Kartal kafamda yoktu!
23 Ekim 2026 Cuma - 18:06

Dağ’dan Yıldız’a hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Hamza Dağ, Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Dağ’dan Yıldız’a hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Oktay Özdemir ve teşkilat yöneticileri ile belediye meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette, Çiğli’ye kazandırılması planlanan yatırımlar, yerel yönetim ile merkezi iktidar arasındaki iş birliği ve ilçenin geleceğine yönelik projeler ele alındı.

Hamza Dağ: “Çiğli’ye Önemli Yatırımlar Kazandıracağız”

AK Parti MKYK Üyesi Hamza Dağ,  Çiğli’ye önemli yatırımlar kazandırılacağının altını çizdi. Dağ, “Bizim tecrübeyle sabit gördüğümüz bir gerçeklik var; o da bir elin nesi var, iki elin sesi var. Her zaman beraber çalışacağız. Yerel ile merkezi iktidarın beraber çalışması çok önemli. Çiğli’ye hizmet için verdiğiniz karar çok yerinde bir karar. Siz kendinizi değil, Çiğli’yi düşündüğünüzü gösteren bir karar aldınız. Çok hızlıca Çiğli’ye önemli yatırımlar kazandırıp birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Bu görevleri bıraktığımızda Allah bizlere hoş bir seda bırakmayı nasip etsin. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan Yıldız: “Ben Buraya Çiğli’ye Adanmışlığın Hikayesini Yazmaya Geldim”

Hamza Dağ’ın ziyaretinin kendileri için büyük bir şeref ve onur olduğunu belirten Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, birlik ve beraberlik içerisinde Çiğli için önemli çalışmalara imza atacaklarına inandığını dile getirdi. Başkan Yıldız, Hamza Dağ’ın İzmir’e yönelik çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, Dağ’ın İzmir söz konusu olduğunda her zaman destek veren bir isim olduğunu ifade etti. AK Parti çatısı altında Çiğli’ye hizmet etme kararlılığını vurgulayan Başkan Yıldız, ilçeye kalıcı eserler kazandırmayı hedeflediğini belirtti. Yıldız, “Ben AK Parti davasına katılırken şunu ifade etmiştim: Ben buraya Çiğli’ye adanmışlığın hikayesini yazmaya geldim. İlçeme büyük ve devasa işler yapmak için geldim. Ben kavga etmeye değil; millet bahçesi kazandırmaya, yeni arterler açmaya, kentsel dönüşümü çözmeye ve TOKİ aracılığıyla ilçeme yeni konutlar kazandırmaya geldim. Her vatandaşa eşit hizmet üretmeye geldim. Teşkilatımız ve meclis üyelerimizle birlikte çalışacağız. Ben kimseyle rekabet etmeye değil, Çiğli’ye hizmet üretmeye geldim” dedi.

“Millet Bahçesi Çiğli’nin Yeni Yaşam Merkezi Olacak”

Başkan Onur Emrah Yıldız, ilçede hayata geçirilmesi planlanan Millet Bahçesi projesine ilişkin düşüncelerini de paylaştı. Yaklaşık 40 dönümlük alanın uzun yıllardır boş durumda olduğunu belirten Yıldız, geçmişte yazlık sinema olarak kullanılan alanın yeniden vatandaşların buluşma noktası haline gelmesini istediklerini söyledi. Projenin yalnızca yeşil bir alan olarak değil, her yaştan vatandaşın bir araya gelebileceği bir yaşam merkezi olarak tasarlandığını ifade eden Başkan Yıldız, “Çocukluğumda ben orada yazlık sinema izlerdim. Bugün arkadaşlarımıza da söyledim; oranın dokusuna uygun, yaz sinemasının da bulunduğu, yaşlılarımızın, gençlerimizin ve kadınların millet kıraathanesinde uygun fiyatlarla çay ve kahve içebileceği bir yer olsun istiyorum. Çocuklarımızın gönüllerince eğleneceği bir alan olmasını hayal ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın da takdiriyle Çiğli’nin kalbi olacak bir alan kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

 
İmamoğlu’ndan Tugay’a: Rozet değişti, beraat istendi.
 
MHP'nin Olağan Kurultay tarihi belli oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yerel seçimde rakiptiler: Dağ-Tugay buluşması!
İzmir'de son yerel seçimlerde rakip olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
Bayraklı'da kadınlara erken tanı uyarısı
Bayraklı Belediyesi, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında ...
Menemen'de okul kantinlerine sıkı denetim
Menemen Belediyesi zabıta ekipleri her dönem olduğu gibi bu yıl da ekiplerle ...
 
Karşıyaka 3. Yaş Üniversitesi’nde yeni dönem
Karşıyaka Belediyesi 3. Yaş Üniversitesi’nde 60 öğrencinin katılımıyla ...
Buca’da meme kanseri için Pembe Yürüyüş
Buca Belediyesi, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Bucalı kadınlar ...
Karabağlar‘da amatör spora 2.4 milyonluk destek
Karabağlar Belediyesi, her yıl düzenli olarak sürdürdüğü amatör spor kulüplerine ...
 
İşte İzmir'in 29 Ekim programı
İzmir, Cumhuriyet’in 103’üncü yıl dönümünü fener alayı, havai fişek gösterileri ...
Fashion Prime’dan 2027 modasına İzmir imzası
Bu yıl 9’uncusu düzenlenen Fashion Prime – Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ...
Kemeraltı’nın sokakları festivalle şenlendi
Konak Belediyesi’nin, Tarihi Çarşı’nın köklü tarihini ve zengin gastronomi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Ön seçimin anlattıkları!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri