GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nde 4 Nisan Cumartesi günü il danışma kurulu yapılacak.
CHP İzmir İl Başkanı Çağatay Güç döneminde ilk olacak olan il danışma kurulu toplantısı Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.
KİMLER KATILABİLECEK?
Danışma kuruluna tüzük gereği Parti Meclisi üyeleri, partili milletvekilleri, Yüksek Disiplin Kurulu Başkan ve üyeleri, İl başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, İl disiplin kurulu başkan ve üyeleri, partili belediye başkanları , kentin kurultay delegeleri, il gençlik ve kadın kolları başkanları ve ilde kayıtlı kadın ve gençlik kolu Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları ile ilçe sekreterleri ve sayman üyeleri, Tüzüğe göre ilde kurulan ve sürekli görev yapan komisyonların başkanları, İl çevresindeki sendikalar, meslek kuruluşları ile tarım üretim ve tarım satış kooperatiflerinin parti üyesi başkanları, büyükşehir belediye meclisi üyeleri, üyeliği il çevresine kayıtlı eski Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri, üyeliği devam eden eski milletvekilleri, üyeliği devam eden eski il başkanları, üyeliği devam eden eski büyükşehir ve il belediye başkanları katılabilecek.
ESKİLER 3. KEZ TOPLANACAK
Öte yandan il danışma kuruluna Tüzük gereği katılamayacak olan eski ilçe başkanları 5 Nisan Pazar günü toplanacak. Daha önce iki kez toplanan ve parti içi ile kent gündemiyle ilgili meseleleri masaya yatıraneski ilçe başkanları, İl Başkanı Güç ile randevu krizi yaşamıştı. Güç daha sonra ilçe başkanlarından oluşan heyetle il binasında bir araya gelmişti.
Eski ilçe başkanlarının pazar günü gerçekleştireceği üçüncü buluşmada Özel’in iki günlük İzmir mesaisini, gerçekleşecek danışma kurulu toplantısını ve partideki son gelişmeleri konuşmaları bekleniyor.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri