İki ayrı ihale takvimiyle hayata geçirilecek süreçte 31 dükkân 4 Haziran’da, 15 taşınmaz ise 5 Haziran 2026’da taliplileriyle buluşacak. İhaleler, Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda Encümen huzurunda gerçekleştirilecek.
İhaleye katılmak isteyenlerin şartname bedelini (4.000 TL) yatırarak ihale tarihinden bir önceki iş günü mesai bitimine kadar Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor. Talipli çıkmaması durumunda ihaleler sırasıyla 11 ve 12 Haziran 2026’da yenilenecek.
İhaleye katılım koşulları, gerekli belgeler ve finansal bilgilerin tamamına yönelik detaylı ve ayrıntılı bilgilere belediyenin resmi web sitesi üzerinden ulaşılabilir.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri