Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Alaçatı Mahallesi'nde meydana geldi. Sanal medya fenomeni Dilan Polat'ın korumalığını yapan, aynı zamanda eşi Engin Polat’ın kuzeni de olan Cihan Polat'a kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Cihan Polat kanlar içinde yerde kalırken, ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polat, ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çeşme Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Cihan Polat, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.
Polis ekipleri, saldırının ardından araçla bölgeden uzaklaştığı değerlendirilen şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
DİLAN POLAT'TAN PANİK DOLU PAYLAŞIM
Dilan Polat, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda gözyaşlarına hakim olamadı. Büyük panik yaşadığı görülen Polat, koruması Can Polat'ın silahlı saldırıya uğradığını iddia etti.
DİLAN POLAT'IN YARDIM ÇIĞLIĞI: İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Yayınladığı videoda büyük korku yaşadığı görülen Dilan Polat'ın, “Allah'ım ne olur buraya polis ve ambulans çağırın” sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
''HAYATIMIZ ZİNDAN OLDU''
Videoda ağlayarak yardım çağrısında bulunan Dilan Polat, yaşadığı korkuyu şu sözlerle dile getirdi:
"Allah'ım ne olur buraya polis ve ambulans çağırın. Hayatımız zindan oldu artık."
Polat'ın paylaşımında oldukça endişeli olduğu ve olayın etkisiyle gözyaşlarına boğulduğu görüldü.
SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
Kısa sürede çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılan görüntüler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Takipçileri yaşanan olayın ayrıntılarını merak ederken, videoda yer alan ifadeler de gündemin en çok konuşulan konuları arasına girdi.
PAYLAŞIMLARINI KISA SÜRE SONRA SİLDİ
Koruması Can Polat'ın silahlı saldırıya uğradığını öne sürdüğü videolarla gündeme gelen Dilan Polat, yaptığı paylaşımları kısa süre sonra kaldırdı. Sosyal medya fenomeninin, hesabından yayınladığı görüntüleri yaklaşık bir saat içerisinde tek tek sildiği görüldü.
İZMİR VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA:
İlimiz Çeşme ilçesi 13003 Sokak'tan, 03.06.2026 Çarşamba günü (bugün) saat 13.45 sıralarında silah sesi duyulduğuna ilişkin ihbar alınması üzerine emniyet güçlerimiz olay yerine süratle intikal etmiştir.
Yapılan ilk incelemelerde, Can Polat isimli şahsın konaklama tesisinden ayrılmak üzere aracında hazırlık yapmak amacıyla dışarı çıktığı esnada silahla yaralandığı tespit edilmiştir.
Yaralı şahıs, olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılmış; ancak tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetmiştir.
Olayın şüphelisi olan 2003 doğumlu S.A., suçta kullanıldığı değerlendirilen silahla birlikte İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Olayla ilgili soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri