Batman'da HDP'li İkiköprü Belde Belediyesi ile Van'ın Muradiye, Başkale ve Özalp belediye başkanlarinin yerine yerine kayyum ataması yapıldı.
Batman'da İkiköprü Belde Belediye Başkanı Osman Karabulut "silahli terör örgütüne üye olmak" suçundan gözaltına alınmıştı.
Karabulut'un yerine Beşiri Kaymakamı Sinan Aşcı başkan vekili olarak görevlendirildi. Van'da da dün HDP'li üç belediye başkanı gözaltına alınmıştı. Başkale Belediye Başkanı Erkan Acar'ın yerine Kaymakam Asım Kolak, Özalp Belediye Başkanı Yakup Almaç'ın yerine Abdulkadir Çelik, Muradiye Belediye Başkanı Yılmaz Şalan’ın yerine Kaymakam Erkan Savar görevlendirildi.
![]() |
![]() |
|||||
|
||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri