İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya hesapları ve bazı haber sitelerinde Bornova 2. Sanayi Sitesi'nde drift yapan bir sürücünün araçla dükkana çarptığının ve olay sonrası düşen plakasını almak için geri geldiğinin güvenlik kameralarına yansıdığı yönünde paylaşımlar yapılması üzerine çalışma başlattı.
Ekipler, E.S'nin (24) 35 CYN 570 plakalı otomobiliyle 303. Sokak üzerinde drift yaptığını belirledi.
Yakalanan E.S'ye Trafik Kanunu'nun ilgili maddesi uyarınca 58 bin 217 lira idari para cezası uygulayan ekipler, sürücü belgesini 60 gün süreyle geri alarak otomobili 60 gün süreyle trafikten menetti.
Ekipler ayrıca E.S. hakkında adli işlem başlattı. (AA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri