POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Memur-Sen zam teklifini Hakem Heyeti'ne götürüyor
Memur-Sen zam teklifini Hakem Heyeti'ne götürüyor
İsrail'in Gazze'yi işgal planı: Bakan Katz, onay verdi
İsrail'in Gazze'yi işgal planı: Bakan Katz, onay verdi
Terörsüz Türkiye için söz Meclis'te
Terörsüz Türkiye için söz Meclis'te
Yüksek takipçili 30 sosyal medya hesabına erişim engeli
Yüksek takipçili 30 sosyal medya hesabına erişim engeli
20 Ağustos 2025 Çarşamba - 09:16

Efes Selçuk'ta trafik sakinleşiyor!

Efes Selçuk’ta uzun süredir hazırlıkları yapılan “Trafik Sakinleştirme ve Yayalaştırma Projesi” hayata geçti. UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) kararı doğrultusunda, kent esnafının da görüşleri alınarak planlanan proje, 18 Ağustos Pazartesi günü itibariyle uygulamaya konuldu.

Efes Selçuk ta trafik sakinleşiyor!

Yeni düzenleme ile birlikte; yaya güvenliğini artırmak, şehir içi trafiğini daha düzenli ve akıcı hale getirmek amaçlanıyor. Efes Selçuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Selçuk Emniyet Müdürlüğü’nün Trafik Şubesine bağlı ekipleri, belirlenen cadde ve sokaklarda hem bilgilendirme hem de yönlendirme çalışmalarıyla vatandaşların yeni sisteme uyum sağlamasına yardımcı oluyor.

YAYALAŞTIRILAN CADDE VE SOKAKLAR

Proje kapsamında; Namık Kemal Caddesi, 2003 Sokak, 2004 Sokak, 1010, 1011, 1012, 1015 ve 1014 Sokakların Kızılay Caddesi ile 1016 Sokak arasında kalan bölümleri araç trafiğine kapatılarak yayaların kullanımına açıldı.

ÇİFT YÖN UYGULAMASI

Şahabettin Dede, Tabak, Argenta ve Abu Hayat Caddesi (İZBAN önü dâhil) artık çift yönlü olarak kullanılacak.

TEK YÖN DÜZENLEMELERİ

Trafiği rahatlatmak amacıyla bazı sokaklarda tek yön uygulaması başladı. Buna göre; Kızılay Caddesi → Abu Hayat Caddesi, 1013 Sokak → Şahabettin Dede Caddesi, Tahsin Başaran Caddesi → Kızılay Caddesi, 1016 Sokak → Abu Hayat Caddesi, 1014 Sokak → Şahabettin Dede Caddesi, 1017 Sokak → 1014 Sokak, 1018 Sokak → 1017 Sokak, 1019 Sokak → 1014 Sokak, 2006 Sokak → Tabak Caddesi, 2008 Sokak → 2006 Sokak yönünde tek yönlü hale getirildi.

“VATANDAŞLARIMIZIN SÜRECE SAĞDUYULU YAKLAŞIMI BU PROJENİN BAŞARISINI ARTIRACAKTIR”

18 Ağustos Pazartesi itibariyle uygulamaya geçirilen Trafik Sakinleştirme ve Yayalaştırma Projesi için zabıta ekipleriyle birlikte sahada büyük bir titizlikle çalıştıklarını aktaran Efes Selçuk Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Taşkınçay, uygulamanın kent yaşamı için önemine dikkat çekti. Taşkınçay; “Bu proje ile hedefimiz; hem yayalarımızın güvenliğini artırmak hem de şehir içi araç trafiğini düzenlemek. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın görüşleri doğrultusunda UKOME kararıyla hazırlanan düzenlemeler, zabıta ekiplerimizin sahadaki yönlendirmeleriyle hayata geçiriliyor. Vatandaşlarımızın desteği ve sağduyulu yaklaşımı, projenin başarısını artıracaktır. Efes Selçuk artık daha güvenli ve daha yaşanabilir bir trafik düzenine kavuşuyor.” dedi.

 
Akaryakıtta son durum: İşte güncel fiyatlar
 
Yüksek takipçili 30 sosyal medya hesabına erişim engeli
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de her yaştan vatandaşa ücretsiz spor imkanı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin dört bir yanında her yaştan yurttaş ...
Urla’nın 2 bin 600 yıllık Bağ Bozumu Şenliği başladı
Dünya'nın önemli gastronomi duraklarından Urla'nın 2 bin 600 yıllık Geleneksel ...
Karşıyaka’da işçi isyanı 19. gününde: ''Belediye sessiz!''
DİSK Genel-İş 10 No’lu Şube’de örgütlü Karşıyaka Belediyesi işçilerinin ...
 
İzmir’den Balıkesir’e yardım köprüsü
İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Balıkesir’de meydana gelen depremde ...
Konak'ta sessiz yürüyüş
Konak Belediyesi Afet Merkezi Arama Kurtarma Timi (KAM) ev sahipliğinde, ...
Karşıyaka’da sokağa moloz atan yandı!
Karşıyaka Belediyesi, yaz döneminde tadilatların artış göstermesiyle birlikte ...
 
Buca Metrosu tam yol ileri... Önce Fuar İzmir sonra Körfez altından Karşıyaka!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla yapımını sürdürdüğü Buca ...
Karabağlar'da spor mahallede!
Karabağlar Belediyesi, çocukların yaz tatilini verimli geçirmesi ve spor ...
Bornova Belediyesi miniklerin yanında!
Bornova Belediyesi, ilkokula yeni başlayan öğrencilere kırtasiye desteği ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Gündem kongre takvimi: 9 isim, 9 soru, 9 yanıt!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri