POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Balıkesir yine sallandı! AFAD büyüklüğünü duyurdu
Balıkesir yine sallandı! AFAD büyüklüğünü duyurdu
Bahçeli'den olağanüstü toplantı çağrısı tepkisi
Bahçeli'den olağanüstü toplantı çağrısı tepkisi
Gelibolu'daki yangınla ilgili 3 gözaltı!
Gelibolu'daki yangınla ilgili 3 gözaltı!
Avrupa'da sivrisinekle bulaşan virüs alarmı
Avrupa'da sivrisinekle bulaşan virüs alarmı
23 Ağustos 2025 Cumartesi - 12:25

Efsane basketbolcunun oğlu Karşıyaka'da!

Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezona yenilediği kadrosuyla giriş yapacak Karşıyaka, Türkiye'de basketbol tarihine adını altın harflerle yazdıran eski ünlü yıldız Petar Naumoski'nin oğlu Mihail (Mike) Naumoski'yi transfer etti.

Efsane basketbolcunun oğlu Karşıyaka da!

Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezona yenilediği kadrosuyla giriş yapacak Karşıyaka, Türkiye'de basketbol tarihine adını altın harflerle yazdıran eski ünlü yıldız Petar Naumoski'nin oğlu Mihail (Mike) Naumoski'yi transfer etti. Kısa forvet pozisyonunda görev yapan 22 yaşında, 2.03 boyundaki Mike Naumoski, geçen sezon Kuzey Makedonya Süper Ligi ekiplerinden KK Vardar Skopje formasıyla 3 maçta süre aldı. Kariyerinde daha önce Galatasaray altyapısı, Akademija FMP Skopje ve MZT Skopje’nin yanı sıra, Sırbistan’ın dev kulübü Kızılyıldız’ın U17 ve U19 takımlarında da forma giyen genç oyuncu, Avrupa basketbolunun gelecek vadeden isimleri arasında gösteriliyor.

Takımla antrenmanlara çıkan Mike Naumoski dün Karşıyaka'nın Alsancak Stadı'ndaki sezon açılışına da katıldı. Mihail'in babası Petar Naumoski ise Türk basketbolseverlerin hafızalarında çok özel bir yere sahip olarak biliniyor. 90’lı yıllarda Avrupa basketbolunun en önemli oyun kurucularından biri olup 2 EuroLeague, 2 Saporta Kupası kazanan Kuzey Makedonyalı yıldız, Türkiye’de Anadolu Efes formasıyla 1996 yılında Koraç Kupası'nı almıştı. O kupa, Avrupa'da bir Türk takımının kazandığı ilk kupa olmuştu. 7 numaralı efsane forması Anadolu Efes tarafından emekli edilen Naumoski, Türkiye'de 4 lig, 5 Türkiye Kupası da kazandı. Ünlü oyuncu basketbolu bıraktıktan sonra ülkesinde federasyon başkanlığı da yaptı.

10'UNCU TRANSFER

Karşıyaka'nın anlaşmaya vardığı Mike Naumoski, sezon öncesi yeşil-kırmızılıların 10'uncu dış transferi oldu. Geçen sezonki kadrosu dağılan Karşıyaka daha önce guard Ricky Tarrant, skorer guard Charles Manning Jr., uzun forvet Justin Alston, forvet Mike Moore, guard Chris Chiozza, uzun forvet Samet Geyik, pivot Egemen Güven, oyun kurucu Ege Özçelik ve Meriç Murat Kuntker'i alıp 9 transfer yapmıştı. İç transferde ise kaptan Mert Celep ve genç oyuncular takımda kalmıştı.(DHA)

 
AK Partili Kaya'dan yerel yönetime 'çöp' ve 'Körfez' salvosu: CHP'nin 25 yıllık ihmalinin aynası!
 
İzmirli vekil mavi bereyi taktı, 'Terörsüz Türkiye'yi anlattı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göztepe'nin deplasman keyfi!
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Göztepe, deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup etti.
Barış Alper Yılmaz'ın menajerinden olay sözler
Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyan Barış Alper Yılmaz'ın ...
Fenerbahçe yeni transferini açıkladı!
Fenerbahçe, West Ham United'da forma giyen orta saha oyuncusu Edson Alvarez'in ...
 
Aliağa FK ışıklandırmaya takıldı!
2. Lig’e iddialı giriş yapan Aliağa Futbol Kulübü, Atatürk Stadı’ndaki ...
Altay'da bir kez daha seçim zamanı!
3'üncü Lig 4'üncü Grup ekiplerinden Altay'da seçimli olağanüstü genel ...
Karşıyaka’da ibra krizi kapıda!
Karşıyaka Spor Kulübü'nde seçimli olağanüstü genel kurul öncesi hareketlilik ...
 
Altınordu sezonu açıyor: Maç biletleri 1 TL!
2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezonun ilk haftasında yarın Torbalı'daki Metin ...
Barış Alper açıklaması: İzin vermeyeceğiz!
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Barış Alper için açıklama geldi.
Solskjaer: Beraberlik bizde hayal kırıklığı oluşturdu!
UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre temsilcisi Lausanne ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Gündem kongre takvimi: 9 isim, 9 soru, 9 yanıt!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri