POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
Emekli Amiral Türker Ertürk tutuklandı!
Emekli Amiral Türker Ertürk tutuklandı!
Kızılcık Şerbeti'nin yeni Çimen'i belli oldu!
Kızılcık Şerbeti'nin yeni Çimen'i belli oldu!
Antalya'da ihalelere müfettiş incelemesi
Antalya'da ihalelere müfettiş incelemesi
'Milyar dolarlık adam'a uyuşturucu gözaltısı!
'Milyar dolarlık adam'a uyuşturucu gözaltısı!
17 Ağustos 2026 Pazartesi - 17:59

Fenerbahçe formasını çıkarttıran taraftar konuştu!

Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçında Fenerbahçeli çocuğun formasını çıkarttıran ve gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Şenel Akdemir adlı taraftar konuştu. Akdemir, "Hem çocuğu hem babasını korumak adına yaptım bunu. Gönülleri, kalpleri kırıldıysa, bundan dolayı incindiyse, başımın üzerinde yerleri var" dedi

Fenerbahçe formasını çıkarttıran taraftar konuştu!

Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçında, ev sahibi takımın tribününde babasıyla maçı izleyen minik Fenerbahçe taraftarının formasını çıkarttıran Şenel Akdemir, sadece uyardığını ve ailenin olayla ilgili şikayette bulunmadığını belirterek, "Hem çocuğu hem babasını korumak adına da yaptım bunu. Gönülleri, kalpleri kırıldıysa, bundan dolayı incindiyse, başımın üzerinde yerleri var" dedi.

DHA'nın haberine göre Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe, 15 Ağustos Cumartesi günü Eryaman Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı Gençlerbirliği tribününde babasıyla izleyen 4 yaşındaki çocuğun üzerindeki Fenerbahçe forması, taraftarın tepkisi üzerine çıkarıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sanal medyada tepki toplayan olayla ilgili soruşturma başlattı. Bu kapsamda gözaltına alınan Şenel Akdemir, çıkarıldığı mahkemece ev hapsi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

"EN UFAK BİR TEMASIM OLMADI"

Akdemir, Fenerbahçeli minik taraftara hiçbir şekilde temasının olmadığını belirterek, "Bana tribünde Fenerbahçelilerin aramızda olduğu söylendi. Ben de babayla oğlu gördüm. Babaya söylediğim tek şey; 'Ya dışarı çıkın ya da formayı çıkarın.' Başka bir temasım, başka bir konuşmam olmadı. Videoların devamında da zaten hiç oraya dönük bir konuşmam ya da bir diyaloğum olmadı. 35 senedir bu tribündeyim. Orada sağ olsun komiser yardımcısı arkadaşımız, gerginliği engellemek adına güzel bir öngörü ve nezaketle çocuğu aldı" dedi.

Minik taraftarın babası ile emniyette de karşılaştıklarını ifade eden Akdemir, "Çok kibar bir adam. 'Minicik bile kalbini kırdıysam, hakkınızı helal edin' dedim. Yani benim orada kendi tribünüme hem arka taraftan hem ön taraftan gelen hezeyana karşı konuşmalarım var. O kadar çok gürültü vardı ki. Mecburen sesli konuşmak zorundasınız. İster istemez sizin vücut dilinize yansıyor. Yani benim adamcağızla, çocuğa en ufak bir temasım olmadı. Zaten öyle olsa polis var orada, müdahale eder" ifadelerini kullandı.

"DIŞARIDAN VİDEOYU GÖRSEM AYNI TEPKİYİ GÖSTERİRİM"

Tribündeki bazı taraftarların maçlarda ani tepkiler gösterebileceğini belirten Akdemir, "Maçta da çok gergin bir ortam vardı. Ben de bu tribünün ağabeyiyim ve orada uyarmak istedim. Çünkü yasal olarak rakip forma ile karşı tribüne giremezsiniz. Kapıda da güvenlik arkadaşlar çıkarttırmış ama içerde tekrar giydirmiş baba. Kaldı ki o çocuk komiserimin eline geldiği zaman ben bir rahatladım. Çünkü aşağıdan tepkiler vardı. Benim kimseyi küfrettiğim, vurduğum, dokunduğum 35 senedir görülmemiştir. Zaten çekilen videolarda bile hiç dokunmadığım zaten bariz görünüyor. O ilk videoyla birlikte bunlar patladı; devamı yok. Ben de dışarıdan o videoyu görsem aynı tepkiyi gösteririm. Ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir bu hayatta. Hakikaten böyle; filmlerde bile yaşanamayacak bir şeyin içerisine düştüm. Benim yaşam felsefemde böyle bir şey yok. Öylesine ithamlara maruz kaldım ki yani benim de bir ailem var. O tribündeki tüm çocuklar benim evladım. Tribünden tepki olmasın diye ben onları teskin ediyorum" dedi.

"MİNİK TARAFTARA HEDİYE VERMEK İSTİYORUM"

Akdemir, babalık refleksi ile hareket ettiğini ifade ederek, "Hem çocuğu hem babasını korumak adına da yaptım bunu. Gönülleri, kalpleri kırıldıysa, bundan dolayı incindiyse, başımın üzerinde yerleri var. Çocuğun babası emniyette ifade verdi. Görüntülerde de ortada. Herhangi bir söz; küfür, hakaret, bir şiddet, fiziksel temas yok. O yüzden şikayetçi olmadı. Gençlerbirliği çok nezih bir kurum, çok nezih bir kültürümüz var. Yani ben şahsen aileyi davet ederim. Miniğe de hediye vermek istiyorum. Derneğim, kulübüm bu konuda öncü olursa çok da mutlu olurum. Başımın üstünde yerleri var" ifadelerini kullandı. (DHA)

 
Gümrükçü'den Güç'e 'faturalı' yanıt: Sen ahlaksızın daniskasısın
 
Konak'ta komisyon üyeleri belli oldu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir trafiğinde 2 milyondan fazla araç var!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2026 Temmuz ayı sonu ...
Antalya'da ihalelere müfettiş incelemesi
İçişleri Bakanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği ihalelerde ...
Bilet yerine mama getirdiler: İzmir’de can dostlar için konser!
İzmir'de bir araya gelen müzik grupları, kentteki iki hayvan barınağına ...
 
'Milyar dolarlık adam'a uyuşturucu gözaltısı!
THY uçağında “Ben milyar dolarlık adamım, Türkiye’yi satın alırım” sözleriyle ...
17 Ağustos Pazartesi günü İzmir'de hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak?
İZSU, 17 Ağustos Pazartesi günü İzmir'de arıza ve bakım çalışmasına bağlı ...
Türkiye'nin DASK haritası ortaya çıktı!
Türkiye genelinde 11 milyon 700 bin 223 konut Zorunlu Deprem Sigortası ...
 
Alihan Kuriş'in ifadesi ortaya çıktı
Suç örgütü kurma, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamaları kapsamında ...
17 Ağustos'un yıl dönümünde İZDEDA'dan deprem vergisi sorusu!
İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, ...
Emekli Amiral Türker Ertürk tutuklandı!
Katıldığı yayında kullandığı ifadeler gerekçe gösterilerek hakkında soruşturma ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay-AK Parti iddiası: 4 senaryoya detaylı bakış!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri