POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Türkiye, 44 Eurofighter alacak!
Türkiye, 44 Eurofighter alacak!
CHP'nin yeni miting adresi belli oldu!
CHP'nin yeni miting adresi belli oldu!
İmamoğlu'na 'casusluk' suçlaması dünya basınında
İmamoğlu'na 'casusluk' suçlaması dünya basınında
İBB soruşturmasında 6 kişiye tutuklama istemi!
İBB soruşturmasında 6 kişiye tutuklama istemi!
27 Ekim 2025 Pazartesi - 12:16

Galatasaray karşısında ağır yaralı: Kaf-Kaf'ta kriz sinyali!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde sezona zorlu bir fikstürle başlayan Karşıyaka, Galatasaray’a deplasmanda 103-83 yenilerek 5. haftayı düşme hattında tamamladı. Antrenör Faruk Beşok, “Oyuncularımız Karşıyaka ruhuna yakışmayan bir mücadele sergiledi, taraftarımızdan özür diliyoruz” dedi.

Galatasaray karşısında ağır yaralı: Kaf-Kaf ta kriz sinyali!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde sezona sponsoru olmamasına rağmen camiasının desteği, reklam ve bilet gelirleriyle kurduğu yepyeni kadrosu ve teknik ekibiyle başlayan Karşıyaka ilk 5 maç sonunda 4 yenilgiyle düşme hattında kaldı. Sezona çok zorlu bir fikstürle giriş yapan Kaf-Kaf, yalnız Merkezefendi Basket'i evinde yenerken, Aliağa Petkimspor, Fenerbahçe ve Anadolu Efes'ten sonra deplasmanda Galatasaray'a da 103-83 gibi farklı skorla mağlup oldu. Üst üste üçüncü kez parkeden boynu bükük ayrılan Karşıyaka, sondan ikinci sıraya geriledi.

BEŞOK'TAN OYUNCULARA TEPKİ

Yeşil-kırmızılılarda antrenör Faruk Beşok ilk kez sert çıkarak, "Oyuncularımızın hangi formayı giydiklerinin bilincinde olmaları gerekiyor. Karşıyaka ruhuna yakışmayan, sahada yeterli mücadeleyi göstermediğimiz bir oyun sergiledik. Sadece hücumu düşünmeyen, taraftarımızın iç sahada yarattığı atmosferi deplasmanlarda da hissedecek bir karaktere bürünmeliyiz. Performansımız nedeniyle büyük Karşıyaka taraftarından özür diliyoruz" dedi. Kadrosunda 8 yeni yabancı bulunduran Kaf-Kaf, hafta sonu 2 Kasım'da Trabzonspor'u ağırlayacağı maçla çıkışa geçmeye çalışacak. Karşıyaka'yı Galatasaray deplasmanında başkan Aygün Cicibaş da futbolda Altay derbisi olmasına rağmen yalnız bırakmadı.

 
Petkimspor moral buldu
 
İzmir Adliyesi'nde Cumhuriyet coşkusu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Petkimspor moral buldu
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Aliağa Petkimspor, evinde Mersin ...
TFF Başkanı açıkladı: Hakemler bahis oynuyor
Basın toplantısı düzenleyen TFF Başkanı Hacıosmanoğlu profesyonel liglerde ...
İzmirli genç atıcılar olimpiyat yolunda
İzmirli genç atıcılar, kırdıkları rekorlarla milli sporcu Yusuf Dikeç’in ...
 
Kadın milliler İzmir’de sahne alıyor
Kadın A Milli Takımı, Kosova’yı 4-0 mağlup ettiği Play-Out ilk maçının ...
Minik sporculardan Cumhuriyet’e yakışan mücadele
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için ...
İzmir derbisinde kazanan çıkmadı: 1-1
3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanan İzmir ...
 
Göztepe'den hakeme tepki: Her sene aynı film!
Göztepe, Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray'a kaybettikleri maçta ...
Göztepe İstanbul deplasmanından puansız dönüyor: 3-1
Göztepe 1-0 öne geçtiği maçta Galatasaray’a deplasmanda 3-1 kaybetti. ...
Domenico Tedesco'dan Jhon Duran için flaş karar!
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında dev derbide Beşiktaş ile Fenerbahçe ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir'de kongre sonrası 3 iddia 3 yorum!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri