POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
Cem Adrian adli kontrolle serbest
Cem Adrian adli kontrolle serbest
Trump'tan 'İran ile müzakere' açıklaması
Trump'tan 'İran ile müzakere' açıklaması
Başaran Aksu hakkında tahliye kararı
Başaran Aksu hakkında tahliye kararı
'Yakışıklı Mısırcı' hayran akınına uğruyor!
'Yakışıklı Mısırcı' hayran akınına uğruyor!
14 Nisan 2026 Salı - 11:33

Gaziemir'de yol yenileme seferberliği

Gaziemir Belediyesi, 2024 yılının nisan ayından bugüne kadar 15 bin 473 metrekare kilit parke taşı kaplaması ve 16 bin 718 metrekare asfaltlama yaparak toplam 32 bin 191 metrekarelik alanda yol ve kaldırım yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Gaziemir de yol yenileme seferberliği

Gaziemir Belediyesi, ilçenin yollarını ve kaldırımlarını güçlendirmek amacıyla yol yenileme, bakım ve onarım çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, bozulan yol kaplamaları asfaltlanarak veya kilit parke döşemesi yapılarak yenileniyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında 2024 yılının nisan ayından bu yana geçen 2 yıllık sürede 4 bin 469 ton asfalt kullanılarak 16 bin 718 metrekare büyüklüğündeki yol asfaltlanarak yenilendi.
Çalışmalar doğrultusunda 414 noktada 11 bin 48 metrekare kilit parke taşı yol kaplaması yapılırken, 201 noktada ise 4 bin 425 metrekare kaldırım imalatı tamamlandı. Belediye ekipleri, iki yılda toplam 32 bin 191 metrekare alanda yol ve kaldırım yenileme çalışması gerçekleştirdi. İhtiyaç duyulan noktalarda yapılan hızlı ve planlı müdahalelerle ulaşım daha konforlu ve güvenli hale getirildi. Böylece hem araç trafiği hem de yaya ulaşımı açısından önemli bir iyileştirme sağlandı.

Zorlu ekonomik koşullara rağmen yol ve kaldırım yenileme çalışmalarını aralıksız sürdüklerini vurgulayan Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, “Yollarımızı ve kaldırımlarımızı yenilemek için, ekonomik imkânlarımızı en verimli şekilde kullanarak, planlı ve programlı bir şekilde çalışıyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyemizin katkıları, kendi ekiplerimizin emeğiyle yol yenileme, bakım ve onarım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Zorlu koşullara rağmen, göreve geldiğimiz günden bu yana 32 bin 191 metrekare alanda yol ve kaldırım yenileme çalışması gerçekleştirdik. İmkânlarımız ölçüsünde çalışmalarımıza devam ederek yurttaşlarımızın taleplerine çözüm üreteceğiz. Gaziemirlilerin yaşam kalitesini yükseltmek için büyük bir özveriyle görev yapan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 
Buca’da dev dönüşüm: 18 mahalleyi kapsayan plana onay!
 
Göztepe'de Juan kariyer rekorunu kırdı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca’da dev dönüşüm: 18 mahalleyi kapsayan plana onay!
Buca’nın 18 mahallesini kapsayan dev kentsel dönüşüm planı İzmir Büyükşehir ...
Karşıyaka’da nostalji rüzgarı esecek!
Karşıyaka Belediyesi, 15-19 Nisan tarihleri arasında sanatseverleri ‘Oldies ...
Bornova'da Sayra ve Çınar’ın adı gülüşlerle yaşıyor
Bornova Belediyesi ve Sayra & Çınar Vakfı iş birliğiyle düzenlenen 62. ...
 
Bornova’da ADD’den güçlü mesaj
Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt ve beraberindeki ...
Büyükşehir'den gerçeği aratmayan tatbikat!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Oğuzlar Ek Hizmet Binası’nda düzenlediği ...
İzmir'de Dijital Deneyim Merkezi kapılarını açtı!
Tarihi Havagazı Fabrikası’nda Dijital Deneyim Merkezi kapılarını açtı, ...
 
Meslek Fabrikası nöbeti sürüyor
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın başlattığı  Meslek ...
Meclis’te Meslek Fabrikası tartışması: Tugay kendini kahraman çıkarmak istiyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Meslek Fabrikası’nın Vakıflar ...
Büyükşehir Meclisi’nde Egeşehir tartışması: Özgür Özel adına özür bekliyoruz!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclisi birinci oturumu, Büyükşehir ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir’de başkanların geride kalan 2 yılı!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri