POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
Kartal Çekya'da Semih'le kanatlandı!
Kartal Çekya'da Semih'le kanatlandı!
Tarih verildi: Bir sigara grubuna daha zam!
Tarih verildi: Bir sigara grubuna daha zam!
Avcılar Belediye Başkanı Çaykara için tahliye kararı
Avcılar Belediye Başkanı Çaykara için tahliye kararı
Özel'den 'çerçeve yasa' açıklaması: Kötü hazırlanmış bir teklif
Özel'den 'çerçeve yasa' açıklaması: Kötü hazırlanmış bir teklif
6 Ağustos 2026 Perşembe - 18:28

Güç'ten tutuklu başkanlara ziyaret!

YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç ile Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Buca ve Şakran cezaevlerinde tutuklu bulunan belediye başkanlarını ziyaret etti. Güç, "Adaletin gecikmeden tecelli etmesini bekliyoruz" mesajı verdi.

Güç ten tutuklu başkanlara ziyaret!

GERÇEKİZMİR - YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç ile Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Buca ve Şakran cezaevlerine ziyaretlerde bulundu.

Güç ve Bulut; tutuklu bulunan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, önceki dönem CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ile önceki dönem CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile bir araya geldi.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, başkanlarla süreç hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti.

Güç açıklamasının tamamında şunları kaydetti: 

"YENİ Parti Adana Milletvekilimiz Burhanettin Bulut ile birlikte Şakran ve Buca Cezaevlerinde tutuklu bulunan Seferihisar Belediye Başkanımız İsmail Yetişkin’i, önceki dönem CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol’u, Güzelbahçe Belediye Başkanımız Mustafa Günay’ı ve Buca Belediye Başkanımız Görkem Duman’ı ziyaret ettik. Ziyaretimizde süreç hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunarak son duruma ilişkin bilgi aldık. Morallerinin yüksek olduğunu görmek bizlere güç verdi. Hukukun üstünlüğüne, adaletin tarafsız ve eşit uygulanacağı günler yakındır. Bu zorlu süreçte kendilerinin ve ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Adaletin gecikmeden tecelli etmesini temenni ediyor, demokratik hukuk devleti ilkelerinden taviz verilmeden sürecin şeffaf ve hakkaniyetli şekilde yürütülmesini bekliyoruz."

YENİ Parti Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ise "İzmir İl Başkanımız Çağatay Güç ile Buca ve Aliağa cezaevlerinde tutuklu bulunan Güzelbahçe Belediye Başkanımız Mustafa Günay, Buca Belediye Başkanımız Görkem Duman, Seferihisar Belediye Başkanımız İsmail Yetişkin ve önceki dönem İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu’nu ve Ankara İl Başkanımız Ümit Erkol’u ziyaret ettim. Hepsinin sizlere selamı var" ifadelerini kullandı. 

 
Avcılar Belediye Başkanı Çaykara için tahliye kararı
 
Tarih verildi: Bir sigara grubuna daha zam!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Avcılar Belediye Başkanı Çaykara için tahliye kararı
Aziz İhsan Aktaş suç örgütü davasında İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nin ...
Milli Güvenlik Kurulu'ndan 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
MGK toplantısında Terörsüz Türkiye ve Terörsüz Bölge hedeflerine ulaşma ...
İnan Güney göreve iade edilmedi!
İBB davasında yargılanan ve Beyoğlu Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan ...
 
İfade veren Ertuğrul Özkök'ten açıklama
Ertuğrul Özkök hakkında 'Cumhurbaşkanı’na hakaret' suçundan re’sen başlatılan ...
Ege'de basın açıklaması rektörlük iznine bağlandı!
Ege Üniversitesi Yönetim Kurulu'nun, merkez kampüs ve ilçelerdeki tüm ...
Nefes kesen takip: 105 yılla aranan firari yakalandı!
İzmir'in Urla ilçesinde hakkında 105 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari yakalandı.
 
Erdoğan'a suikast timindeki FETÖ'cünün ifadesinde İzmir detayı!
15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik Marmaris'te ...
Trabzon Büyükşehir'den 'forma' açıklaması!
Trabzonspor'un Muhammed Salah transferi sonrası Trabzon Belediye Başkanı ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli Beştepe'de bir araya geldi. ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay-AK Parti iddiası: 4 senaryoya detaylı bakış!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri