Çeşme Belediyesi tarafından 14 Aralık'ta hayatını kaybeden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay için Çeşme Mehmetçik Parkı Meydanı'nda hayır yemeği düzenlendi. Paylaşma ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı buluşmada, vatandaşlar aynı sofrada buluşarak Gülşah Durbay'ı rahmetle andı. Etkinliğe katılan Çeşmeliler, Durbay'ın yakın arkadaşı olan Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli'ye taziyelerini ileterek acısını paylaştı. Başkan Lâl Denizli, "Onun güzel ruhuna en çok paylaşmak, can cana olmak yakışırdı. Kalpten dualarıyla yanımızda olan, acımızı paylaşan tüm komşularıma teşekkür ediyorum" dedi.

Çeşme Belediyesi, kardeş belediyesi Şehzadeler Belediyesi'nin merhum Başkanı Gülşah Durbay'ı sevgi, saygı ve rahmetle anarken, bu anlamlı buluşmaya katılarak dayanışma gösteren tüm vatandaşlara teşekkür etti.(DHA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri