GERÇEKİZMİR - Güzelbahçe Belediyesi, ilçedeki 4 taşınmazın satışına ilişkin ihale ilanı yayımladı.
Çamlı Mahallesi'nde bulunan üç arsa ile Yelki Mahallesi'ndeki bir dubleks mesken, kapalı teklif usulüyle satışa sunulacak.
Çamlı Mahallesi'nde yer alan 2649 ada 8, 9 ve 10 parsellerdeki 1.336 metrekare büyüklüğündeki taşınmazların her biri için 21 milyon TL muhammen bedel belirlendi. Söz konusu taşınmazların ihaleleri 8 Temmuz 2026 tarihinde Güzelbahçe Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda sırasıyla saat 11.00, 11.15 ve 11.30'da gerçekleştirilecek.
Yelki Mahallesi'nde bulunan 2138 ada 10 parsel üzerindeki bodrum, zemin ve 1. kat olmak üzere dubleks mesken niteliğindeki bağımsız bölüm ise 26 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı. Bu taşınmazın ihalesi de aynı gün saat 11.45'te yapılacak.
İhale teklif zarflarının, 8 Temmuz 2026 tarihinde saat 10.30'a kadar Güzelbahçe Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne teslim edilmesi gerekiyor. İhale doküman bedeli ise 2 bin TL olarak açıklandı.
Satışlar, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilecek.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri