CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, gençlere seslendiği bir video yayımladı.
İmamoğlu, videoda gençlerin yaşadığı gelecek kaygısı, mülakatlarda yapılan usulsüzlükler ve benzeri sıkıntıları anlattı ve "Biz size ve tüm milletimize huzurlu, özgür, adil ve onurlu bir gelecek vaat ediyoruz" dedi. İmamoğlu, "Devletin tüm evlatlarına eşit durduğu bir düzen vaat ediyoruz" ifadelesini kullandı.
Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nden yayımlanan videoda Ekrem İmamoğlu, gençlere şöyle seslendi:
"Sevgili gençler, zaman bir kurtarıcı bekleme zamanı değildir.
Sizin hür fikriniz, hür vicdanınız sizin için en doğru rehberdir. Bu ülkenin aydınlık yarınlarını kurmak hepimizin üzerine düşen bir vazifedir.
Sonunda hem kendi geleceğinizi kurtaracak hem de sizden sonrakilere gururla anlatacağınız bir özgürlük destanınız olacak."
![]() |
![]() |
|||||
|
||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri