POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Taksiciye satırlı saldırı: Şoförün parmağı koptu
Taksiciye satırlı saldırı: Şoförün parmağı koptu
Erdoğan, Ali Yerlikaya'yı görüşmeye çağırdı
Erdoğan, Ali Yerlikaya'yı görüşmeye çağırdı
Güneş patlamaları kuraklığa çare olabilir
Güneş patlamaları kuraklığa çare olabilir
Yerlikaya'dan önemli mesaj: Yerle bir edeceğiz
Yerlikaya'dan önemli mesaj: Yerle bir edeceğiz
29 Nisan 2024 Pazartesi - 11:39

İzmir-Denizli YHT için çağrı!

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, "Denizli-İzmir arasındaki otoyolun yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Bu yol ile biraz daha İzmir’e yaklaşacağız. Yıllardır peşinden koştuğumuz, yapılması için Ankara’da emek verdiğimiz bu otoyol nihayet tamamlanıyor. Bölgenin turizm potansiyelinin daha da artması için İzmir ve Denizli arasında hızlı tren projesinin de hayata geçmesi gerekiyor" dedi.

İzmir-Denizli YHT için çağrı!

Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV) Ege illeri ile ilişkileri daha da geliştirme ve şehirler arasında diyaloğu güçlendirme stratejisi  kapsamında İzmir dışındaki ilk Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Denizli’de gerçekleştirdi. 

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda özellikle İzmir ve Denizli arasında yıl sonuna kadar yapımı tamamlanacak otoyol  ile birlikte iki şehir arasında hızlı tren hattı projesinin hayata geçirilmesi gündeme geldi.

Denizli’nin 600 bin nüfusa sahip olduğunu ancak ekonomik büyüklük açısından Türkiye’deki 10 il arasında yer aldığına işaret eden Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ise İzmir ile Denizli’nin birçok alanda işbirliği yapabileceğini söyledi. İzmir’in Ege Bölgesi’nde iller arasında kardeşlerin büyüğü olduğunu, lojistik imkanları, limanları, gelişmiş sanayi ve tarım alt yapısı ile Ege Bölgesi’nin dünyaya açılan kapısı olduğuna işaret eden Erdoğan, “Denizli-İzmir arasındaki otoyolun yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Bu yol ile biraz daha İzmir’e yaklaşacağız. Yıllardır peşinden koştuğumuz, yapılması için Ankara’da emek verdiğimiz bu otoyol nihayet tamamlanıyor. Bölgenin turizm potansiyelinin daha da artması için İzmir ve Denizli arasında hızlı tren projesinin de hayata geçmesi gerekiyor. Bunuda birlikte çalışarak Ankara’da yatırım programına aldırmamız gerekiyor. Tarım İhtisas OSB’lerin Denizli’de kurulması için de işbirliği yapmamız çok önemli. Biz Denizli’de 1200 dönümlük bir arazide, çağın gereklerine uygun olarak özel sanayi siteleri kuracağız. Bölge ekonomisinin daha da güçlenmesi için tüm bu projelerde birlikte çalışalım ” diye konuştu.

 
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs için Taksim açıklaması!
 
Kurallara uymayan oto galerilere rekabet cezası
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Nevzat 6 Mayıs 2024 Pazartesi 12:11

Oto yoldan önce Demir yolunun çift hat yapilip hizli tren projesi hayata geçirilmeliydi, oto yolumuz hayirli olsun, en kisa zamanda hizli tren projesinin gerçeklesmesi dilegiyle emegi geçenlere tesekkür ediyorum.

Yorumu oyla      0      0  
Yıldırım 5 Mayıs 2024 Pazar 12:47

İzmir Aydın otoyolu devlete ait 120 km 18 lira Aydın Denizli otoyolu özel sektörün daha kısa ama geçiş garantisi yüzünden çok pahalı kullanamıyoruz buna çözüm bulunsun vergiyi hizmet için ödüyoruz müteahhitleri zengin etmek için değil

Yorumu oyla      0      0  
Aslan 30 Nisan 2024 Salı 23:29

Ben ve İzmir İstanbul arasına hızlı tren projeniz olmasını istiyor um bu projeniz ne zaman gerçekleşecek Bir de İzmir Antalya arasına Alanya ya kadar gelmesini istiyorum Peki burası başka cumhuriyet mi anlamıyorum burası diğer yerlerden daha üstün turizm cenneti değil mi buraya bir an önce hızlı tren projesinin yapılması ni diliyorum

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
"Enflasyon 2026'da tek haneye düşecek"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Yılın ikinci yarısında enflasyonda ...
Bakan açıkladı: Asgari ücrete 2. zam olacak mı?
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, temmuz ayında asgari ...
Lokanta ve kafelerde KDV artışı Resmi Gazete'de!
Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV yüzde 10'a, yüzde 18 olan KDV yüzde ...
 
Dünyanın enerjisi İzmir’de buluşuyor
Temiz enerjinin başkenti İzmir, WENERGY - Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı’na ...
IBAN kiralayanlar dikkat: Bakanlık harekete geçti!
Ticaret Bakanlığı, IBAN kiralama ilanları başta olmak üzere sosyal mühendislik ...
İZTO Başkanı Özgener: Asgari ücret normalleşmeli!
İzmir Ticaret Odası (İZTO) meclis toplantısında kafe ve restoranların ...
 
Bakan Şimşek: Türkiye sahalara döndü!
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Türkiye sahalara döndü. Son yıllarda ...
Sektör 30. Marble'ı beklemeye başladı
Türkiye doğal taş ihracatının can damarı Marble İzmir – Uluslararası Doğaltaş ...
ESİAD'da yeniden Sibel Zorlu dönemi
Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'nde yönetim kurulu başkanlığı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri