İzmir’de bir anda bastıran ve yaklaşık 20 dakika süren sağanak, nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu. Konak ilçesi Alsancak Semti Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ne alışveriş yapmaya gelen vatandaşlar, sağanağa hazırlıksız yakalandı. Vatandaşların bir kısmı iş yerlerinde bulunan tentelerin altına sığınarak korunmaya çalıştı.

Öte yandan yağış nedeniyle bazı semtlerde ev ve iş yerinlerinin zemin katını su bastı. Belediye ekiplerinin yanı sıra esnaf ve vatandaşlar suları tahliye etmek için çalışma yaptı. (DHA)

![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri