POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
NASA'dan son dakika kodlu duyuru!
NASA'dan son dakika kodlu duyuru!
'Seçimi kazanamazsam 3. Dünya Savaşı çıkabilir'
"Seçimi kazanamazsam 3. Dünya Savaşı çıkabilir"
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 25 hedef imha edildi
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 25 hedef imha edildi
Paris'te sahne Team Türkiye'nin!
Paris'te sahne Team Türkiye'nin!
29 Mayıs 2024 Çarşamba - 08:16

İzmir'de evlat dehşeti: Anne babasını katletti, intihara kalkıştı!

İzmir'in Torbalı ilçesinde, anne ve babasıyla tartışan Kamil Yılmaz(25) cinnet geçirerek, tabancayla önce anne ve babasını vurdu ardından intihar girişiminde bulundu. Olayda, anne ve baba yaşamını yitirirken, Kamil Yılmaz ise ağır yaralandı. Olayın yaşandığı sırada evde bulunan Yılmaz çiftinin kızı A.D.Y.(13), ekipleri arayarak durumu bildirdiği öğrenildi.

İzmir de evlat dehşeti: Anne babasını katletti, intihara kalkıştı!

Olay, akşam saatlerinde Tepeköy Mahallesi 4508 sokakta bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu madde bağımlısı olduğu belirtilen Kamil Yılmaz(25), henüz belirlenemeyen bir nedenle annesi Sevilay Yılmaz(48) ve babası Hikmet Yılmaz (50) ile tartışmaya başladı.

Aile içinde yaşanan gerginliğin artmasıyla cinnet geçiren Kamil Yılmaz, yanında bulunan tabancayla anne ve babasına art arda ateş etti. Olayda vücutlarının farkı yerlerine aldıkları kurşunlarla ağır yaralanan Yılmaz çifti kanlar içerisinde yere yığıldı. Bu sırada, Kamil Yılmaz aynı tabancayı bu kez kendisine doğrultarak ateşledi. Olayın yaşandığı sırada, evde bulunan Yılmaz çiftinin kızı A.D.Y., 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. A.D.Y. polis ekipleri tarafından evden çıkartılırken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Sevilay ve Hikmet Yılmaz'ın yaşamını yitirdiği, Kamil Yılmaz'ın ise ağır yaralandığı tespit edildi. Ambulansa alınan Kamil Yılmaz, Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yılmaz çiftinin cansız bedenleri savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Çiftin kız çocuğu A.D.Y.'nin olay sonrasında dayısına teslim edildiği öğrenildi.

'UYUŞTURUCU PARASI ALAMAYINCA ÖLDÜRMÜŞ'

İzmir'in Torbalı ilçesinde annesi Sevilay Yılmaz ile babası şoför Hikmet Yılmaz'ı tabanca ile öldürüp, aynı silahla intihara kalkışan Kamil Yılmaz, Torbalı Devlet Hastanesi'nden Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Öldürdüğü annesiyle aynı iş yerinde garsonluk yapan Yılmaz'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Diğer yandan çiftin yakınları, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Cenaze teslimi için gelen Sevilay Yılmaz'ın ağabeyi çiftçi Emin Yıldız (55), "Kamil, uyuşturucu kullanıyordu. Uyuşturucu almak için annesinden ve babasından para istemiş. Para alamayınca uyuşturucu krizi geçirip, öldürmüş. Ailesi tedavisi görmesi için uğraşıyordu. Allah bütün gençlerimizi bu beladan kurtarsın. Hap kullandığını biliyoruz" dedi.

'KIZLARI OLAYLA İLGİLİ ÇOK KONUŞMUYOR'

Emin Yıldız, Kamil Yılmaz'ın daha önce de anne ve babasına şiddet uyguladığını ileri sürerek, "Babasıyla başlayan tartışmada bağırışmışlar; sonrasında annesi gelmiş. İkisini vurup, kendini de vuruyor. En son olay sırasında komşudaki Kamil'in kız kardeşi A.D.Y. eve gelince ağabeyini yerde bağırırken görüyor ve yere düştüğünü sanıyor. Sonra olanları öğrenmiş. Şu an bizde kalıyor, olayla ilgili çok fazla konuşmuyor. Bundan sonra nerede kalmak isterse, orada hayatına devam edecek. Huzuru için elimizden geleni yapacağız. Anne ve babaların çocuklarına sahip çıkmalarını istiyorum. Her şeyini takip etsinler. Her şeyin aileden kaynaklandığına inanıyorum. En büyük sorumluluk, anne ve babada. Anne, baba evladını takip etmezse; o gençler bu yollarda aileleriyle heder oluyor. Ayrıca Kamil'in silahı varmış ve evde tutuyormuş" diye konuştu. Cenazeler, Torbalı Merkez Mezarlığı'nda defnedilecek. (DHA)

 
Alex de Souza, Antalya'da: Coşkulu karşılama
 
Sokak ortasında cinayette yeni gelişme: Katil 15'lik çocuk çıktı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MGK'dan terörle mücadele vurgusu
Milli Güvenlik Kurulu (MGK) 2024 yılının 3'üncü toplantısını gerçekleştirdi. ...
Kocası tarafından katledilmişti… Acılı anne kızının son anlarını anlattı
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, boşanma aşamasındaki karısı Gözde Karamus'u ...
FETÖ'nün yelkenlisine baskında yeni gelişme!
İzmir'in Urla ilçesi açıklarında bir yelkenli tekneye düzenlenen operasyonda, ...
 
Astrolog Meral serbest kaldı: İşte savunması!
Sosyal medyada Fenerbahçe'nin şampiyon olacağı yönünde açıklamalar yapan, ...
Takvim belli oldu: Okullar ne zaman açılacak?
2024-2025 eğitim öğretim yılı takvimi belirlendi. 2024-2025 eğitim ve ...
Klima kullanımında nelere dikkat etmeliyiz?
TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi klima kullanımında dikkat ...
 
Ödemiş’te sarı çizgi uygulaması
Ödemiş Belediyesi,  vatandaşların cadde ve sokaklardaki kaldırımları daha ...
Başkan Tugay 'uyutma'ya karşı: Onları ölüme göndermeyelim!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay sokak hayvanlarının uyutulmasını ...
Büyükşehir’e bir müdürlük daha!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, seçim vaatlerinden ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir’de değişimden istikrara ve sürpriz aktör adayı!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri