Kaza, saat 02.00 sıralarında Altınyol üzerinde meydana geldi. Alsancak'tan Karşıyaka yönüne giden 35 HUS 17 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu savrulup yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Otomobil, daha sonra takla attı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralı 22 yaşındaki Merve Kahya ile 18 yaşındaki Mahmut Can Çeliktaş'ı Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.
Polis, kazayla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında, sürücü olduğu ve kazadan sonra olay yerinden kaçtığı öne sürülen Hüsrev Kahya'yı yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)
![]() |
![]() |
|||||
|
||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri